Alban Skenderaj

Alban Skenderaj

Alban Skenderaj  Albanian Singer

Age
34
Zodiac

Who is he dating right now?

From what we know Alban Skenderaj is single.

Alban Skënderaj (born April 20, 1982) is an Albanian singer....

Confirmed Relationships1
Rumored Relationships1
First Name Alban
Last Name Skenderaj
Age 34 years
Birthday 20th April, 1982
Birthplace Vlore, Albania
Hair Color Brown - Dark
Zodiac Sign Aries
Religion Christian
Ethnicity White
Nationality Albanian
Occupation Text Singer-songwriter
Occupation Singer
Music Genre (Text) Pop, Alternative, Pop Rock
Associated Acts Miriam Cani
More about Alban Skenderaj
Less about Alban Skenderaj

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Alban Skenderaj34 AriesSinger
Albanian
Miriam Candurro31 GeminiSinger
Albanian
Albana Osmani-Talk Show Host

Six Degrees

Connect any celebrity with Alban Skenderaj to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Alban Skenderaj

  Comments on Alban Skenderaj

  Posted commentsView all comments (7)

  xhuliAug 26, 2013

  alban je yll fare keshtu vazho

  endriApr 18, 2010

  je klas fare keshtu vazhdo

  denntaMar 8, 2010

  albann me te vertet je njeshh /// ke nje ze te embel dhe je shume i talentuar suksesee //// love yaaa

  denisaDec 6, 2009

  alban te jesh nje kengetar me famen do te thote se ke ditur si te besh per vete mjaft njerez te cilet kane dhene mbeshtetjen ty dhe ne vitin 2008 i dhane mbeshtetje edhe miriamit je me ie miri

  denisaNov 18, 2009

  je me i miri o yllbote shpresoj te kesh te gjithe te mirat e kesaj bote .Suksese dhe kujtoje perseri librazhdin por kete here me nje koncert madheshtor siç je ti i madh


  Join the FamousFix discussion board >>