Florian Mumajesi

Florian Mumajesi

Florian Mumajesi  Albanian Singer

Age
31
Zodiac

Confirmed Relationships2
Longest Relationship2 yrs
Shortest Relationship2 yrs
Average Relationship Length1 yr
First Name Florian
Last Name Mumajesi
Full Name at Birth Florian Mumajesi
Alternative Name Flori
Age 31 years
Birthday 15th March, 1985
Eye Color Brown - Light
Hair Color Brown - Light
Zodiac Sign Pisces
Sexuality Straight
Religion Eastern Orthodox
Ethnicity White
Nationality Albanian
Occupation Singer
More about Florian Mumajesi
Less about Florian Mumajesi

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Florian Mumajesi31 PiscesSinger
Albanian
Elvana Gjata29 AquariusSinger
Albanian
Soni Malaj34 ScorpioSinger
Albanian

Six Degrees

Connect any celebrity with Florian Mumajesi to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Florian Mumajesi

  Comments on Florian Mumajesi

  Posted commentsView all comments (9)

  MadekissJan 18, 2012

  Shum shum shum osht i mir edhe shum mir knon respekt

  keliAug 31, 2010

  je i papammmmmmmmmm ec kshtu lali

  eneidMay 25, 2010

  ai eshte i papare ,tek ai Balcanika shkelqeu ishte i papare ,pavaresisht se doli i dyti e nderoi Shqiperine ne diaspore ¢¾ ¢¾ ¢¾

  gentaDec 7, 2009

  je kengetari im i preferuar vazhdo keshtu dhe do te behesh i famshem

  pepaaNov 22, 2009

  ejj be ju du shum si tyy e si sonin qe e kom gjan veq a jeni bashku be prap presim pergjegjje

  anjaOct 28, 2009

  floriiiiiiiiiii je i papareeeeeeeeeee je me ylliiii


  Join the FamousFix discussion board >>

  Recommended