Gold Ag

+POST  EDIT
6 comments · Like
Gold Ag

Main Details

Career

Media

Publicity

Community

Features

14,743 views

Self


No records found.

Post a comment:

Please login or register if you would like to continue participating in this forum.


DISCLAIMER
You are solely responsible for the comments and other content that you post. Who's Dated Who? accepts no responsibility whatsoever in connection with or arising from such content.


Comment guidelines: Please be respectful to other people when making comments on this page. Bullying and abuse will not be tolerated and may result in your account being banned. Due to feedback from our user community, comments are now only available to registered users.

FamousFix content is contributed and edited by our readers. You are most welcome to update, correct or add information to this page. Update Information

Top Contributors Today

  • halfgoofy
  • Mishgan
  • mandia27
  • Seegurke
  • kitty1119

Register Here to contribute to FamousFix. Login »

Join Now

Register to update information, save favorites, post photos, news stories and comments.

Already A Member?

Email


Password


Forgot Password?

Biography

View All »
Arian Agushi (Gold AG) ka kaluar 10 vjet të fëmijërisë në Preshevë, pra në vendlindjen e babait, gjysh*t, stërgjysh*t e tij. Ka jetuar dhe është rritur si çdo fëmijë tjetër shqiptar i asaj ane. Babai i tij vdiq kur i kishte 6 vjet dhe që atëherë e deri tash jeton me nënën e tij, të cilën e ka gjënë më të shtrenjtë në botë. Arian Agushi i njohur si Gold AG karierën e tij e filloi si 13 vjeqar, ai shkollën fillore e ka filluar në Preshevë, ndërsa në vitin 1997 kur u shpërngul në Prishtinë për të jetuar e vazhdoi këtu nga klasa V në shkollën fillore Hasan Prishtina ku dhe e mbaroi, pastaj u regjistrua në shkollën e mesme elektroteknike. Emri Gold AG është i përbër nga Arian (Gold-eng) + AGushi = Gold AG. Në vitin 2000 e bëri këngën e 1 këndoi 6 herë për Preshevën , Gold AG në cdo këngë të tij ai fol vetëm realitetin, këngët ai i inqizon në studion e Andin Randobraves dhe Faton Dolakut. Gold AG repin e solli në Preshevë prej kur që vathët e Gold Ag's i pengonin shumë njerëzve dhe i thonin me plot kuptimin e fjalës ky qenka "DROGIRASH". Në vitin 2009 pak ditë para muajit të shejntë të Ramazanit Ariani u kthye kah Islami, edhe pse në trupin e tij gjenden shumë tatuazhe ai thotë se pamja e jashtme nuk ka shumë rëndësi, rëndësinë më të madhe e ka brendësia e zemrës. Gold AG pasi braktisi alkoolin dhe cigaren para 2 vjetësh, tash është më aktiv dhe nganjëherë kohën e lirë e kalon në fitnes, ndërsa prej sporteve ai preferon më shumë notin. Pos punës së palodhëshme që bën si këngatarë ai pasi mbaroi shkollën e mesme elektroteknike, vazhdoi studimet ku dhe tash është në Fakultetin e Dizajnit në Prishtinë.

Snapshot

First Name
Last Name
Full Name at Birth
Arian Agushi
Other Names
Gold AG
Age
Date of Birth
Star Sign
Nationality
Occupation Category

Desktop | Mobile
This website is part of the FamousFix entertainment community. By continuing past this page, and by your continued use of this site, you agree to be bound by and abide by the Terms of Use. Loaded in 0.03 secs.
Terms of Use  |  Copyright  |  Privacy
Copyright 2006-2016, FamousFix