Libuse Safránková

Libuse Safránková
Married

Libuse Safránková  Czech Actress

Age
62
Zodiac

Who is she dating right now?

Libuse Safrankova and Josef Abrham

Libuse Safránková is married to Josef Abrham. [view couple]

Libuše Šafránková (born 7 June 1953 in Brno, Czechoslovakia) is a Czech actress. Her husband is actor Josef Abrahám. In 2008 she received the prize Hvězda mého srdce (Star of My Heart), awarded by the Czech Television....

Confirmed Relationships1
First Name Libuse
Last Name Safránková
Full Name at Birth Libuse Safránková
Alternative Name Libuše Šafránková
Age 62 years
Birthday 7th June, 1953
Birthplace Brno, Czech Republic
Build Average
Eye Color Brown - Light
Hair Color Brown - Dark
Zodiac Sign Gemini
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Czech
Occupation Text Actress
Occupation Actress
Claim to Fame Tøi oøíšky pro Popelku
Year(s) Active 1971-presents, 1971-present
More about Libuse Safránková
Less about Libuse Safránková

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Libuse Safránková62 GeminiActress
Czech
Josef Abrham76 SagittariusActor
Czech

Children

NameGenderBornAge
Josef
Male

Filmography

FilmYearCharacterType
Princ Mamánek2017 Queen Ludmila Movie
Rukojmí2014 Grandmother Movie
Little Baby Jesus2013 Kveta Movie
The Don Juans2013 Markétka Movie
Stopy zivota: Dívcí sen2013 Marcela Davidová Movie
Gympl s (r)ucením omezeným2012 Eliska Holoubková Movie
Micimutr2011 Micimutr TV Movie
Gympl s rucenim omezenym2011 Eliska Movie
Kouzelná teticka Valentýna2010 Aunt Valentýna Movie
Poste restante2009 Jarouskova maminka TV Show
Private Traps2008 Matka Karolíny TV Show
Kouzla králu2008 Královna Kristýnka TV Movie
Nemocnice na kraji mesta - nove osudy2008 Anna Movie
Fispanska jablicka2008 Královna Anna Movie
Náves2006 Ruzena Slavíková TV Show
3+1 s Miroslavem Donutilem2006 sekretárka Tereza, Dana TV Show
Restaurace U Prince2005 královna Frída Movie
False Accusations2004 TV Movie
Stará láska nerezaví2003 Luisa Movie
Elixír a Halíbela2001 Halíbela, witch TV Movie
ELFilm2001 Elf Short Film
All My Loved Ones1999 Irma Movie
Return to Paradise Lost1999 Mother Movie
Bájecná léta pod psa1997 Kvido's mother Movie
Cetnické humoresky1997 Karlicka Formánková TV Show
Kolya1996 Klára Movie
Play Strindberg1996 Alice Movie
Nesmrtelna teta1993 Felicity Movie
Náhrdelník1992 Josefína Konrádová TV Show
Královský zivot otroka1992 TV Movie
The Elementary School1991 Mrs. Souckova Movie
Zebrácká opera1991 Jenny Movie
Pofoukej mi jahody1991 Skarleta TV Movie
Hrbitov pro cizince1991 Kamila TV Movie
Clovek proti zkáze1989 Vera Hruzová Movie
El mar es azul1989 Jarka Movie
Cirkus Humberto1988 Ruzenka TV Show
Dve z Paríze1988 Solange Movie
Nejlepsí kseft mýho zivota1988 Marta Benesová Movie
Veselé príhody z natácení1988 Movie
Zurivý reportér1987 Katerina Movie
Pan Pickwick1987 Isabella Movie
Zlá krev1986 Emma Kittlová TV Show
Dokonalý muz, dokonalá zena1986 Movie
My Sweet Little Village1985 Jana Turková Movie
Rozpaky kuchare Svatopluka1985 Warehouser Stanislava TV Show
Revue za sest korun1985 Movie
Jára Cimrman Lying, Sleeping1984 Alzbeta Movie
Slavnosti snezenek1984 Teacher Movie
Jestrábí vez1984 Marta Movie
Salt & Gold1983 princezna Maruska Movie
The Third Prince1983 Princezna Milena, Princezna ze skal Movie
Svatební cesta do Jiljí1983 Petra TV Movie
Vojácek a drací princezna1982 Princezna Ludovina, Rybárka Círka Movie
Svédská zápalka1982 Olga Movie
Waiter, Scarper!1981 Helenka Vránová Movie
Krtiny1981 Nada Movie
Pohádka o mokrosuchém stestí1981 Andulka Juklícková TV Movie
Triptych o láske1980 Lissote TV Movie
Brácha za vsechny penize1980 Zuzana Movie
Princ a Vecernice1979 Vecernice Movie
Silvestr svobodného pana1979 Miluska TV Movie
Jak je dulezité míti Filipa1979 Gvendolina Bracknellová Movie
Jablícko se dokoulelo1977 Princess Ancicka Movie
The Little Mermaid1976 Princezna Movie
Palette of Love1976 Josefína Stovícková-Albertová Movie
Splynutí dusí1976 Jana Parmová TV Movie
O Terezce a paní Madam1976 Princess Terezka Movie
The Day That Shook the World1975 Jelena Movie
Vivát, Benyovszky!1975 Lentulay Anna TV Movie
My Brother Has a Cute Brother1975 Zuzana Movie
How to Drown Dr. Mracek, the Lawyer1974 Jana Vodicková Movie
Three Wishes for Cinderella1973 Popelka Movie
Prijela k nám pout1973 Teacher Movie
Rodeo1973 Monika Chaloupecká - daughter Movie
Granny1971 Barunka Movie
Show More Filmography
Show Less Filmography

Six Degrees of Libuse Safránková

Connect any celebrity with Libuse Safránková to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Libuse Safránková

    Comments on