Libuse Safránková

Libuse Safránková
Married

Libuse Safránková  Czech Actress

Age
63
Zodiac

Who is she dating right now?

Libuse Safrankova and Josef Abrham

Libuse Safránková and Josef Abrham have been married since 1976. [view couple]

Libuše Šafránková (born 7 June 1953 in Brno, Czechoslovakia) is a Czech actress. Her husband is actor Josef Abrahám. In 2008 she received the prize Hvězda mého srdce (Star of My Heart), awarded by the Czech Television....

Confirmed Relationships1
Longest Relationship40 yrs, 7 mths
Shortest Relationship40 yrs, 7 mths
Average Relationship Length40 yrs, 7 mths
First Name Libuse
Last Name Safránková
Full Name at Birth Libuse Safránková
Alternative Name Libuše Šafránková
Age 63 years
Birthday 7th June, 1953
Birthplace Brno, Czech Republic
Build Average
Eye Color Brown - Light
Hair Color Brown - Dark
Zodiac Sign Gemini
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Czech
Occupation Text Actress
Occupation Actress
Claim to Fame Tøi oøíšky pro Popelku
Year(s) Active 1971-presents, 1971-present
More about Libuse Safránková
Less about Libuse Safránková

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Libuse Safránková63 GeminiActress
Czech
Josef Abrham76 SagittariusActor
Czech

Children

NameGenderBornAge
Josef
Male

Filmography

FilmYearCharacterType
Princ Mamánek2017Queen LudmilaMovie
Rukojmí2014GrandmotherMovie
Little Baby Jesus2013KvetaMovie
The Don Juans2013MarkétkaMovie
Stopy zivota: Dívcí sen2013Marcela DavidováMovie
Gympl s (r)ucením omezeným2012Eliska HoloubkováMovie
Micimutr2011MicimutrTV Movie
Gympl s rucenim omezenym2011EliskaMovie
Kouzelná teticka Valentýna2010Aunt ValentýnaMovie
Poste restante2009Jarouskova maminkaTV Show
Private Traps2008Matka KarolínyTV Show
Kouzla králu2008Královna KristýnkaTV Movie
Nemocnice na kraji mesta - nove osudy2008AnnaMovie
Fispanska jablicka2008Královna AnnaMovie
Náves2006Ruzena SlavíkováTV Show
3+1 s Miroslavem Donutilem2006sekretárka Tereza, DanaTV Show
Restaurace U Prince2005královna FrídaMovie
False Accusations2004TV Movie
Stará láska nerezaví2003LuisaMovie
Elixír a Halíbela2001Halíbela, witchTV Movie
ELFilm2001ElfShort Film
All My Loved Ones1999IrmaMovie
Return to Paradise Lost1999MotherMovie
Bájecná léta pod psa1997Kvido's motherMovie
Cetnické humoresky1997Karlicka FormánkováTV Show
Kolya1996KláraMovie
Play Strindberg1996AliceMovie
Nesmrtelna teta1993FelicityMovie
Náhrdelník1992Josefína KonrádováTV Show
Královský zivot otroka1992TV Movie
The Elementary School1991Mrs. SouckovaMovie
Zebrácká opera1991JennyMovie
Pofoukej mi jahody1991SkarletaTV Movie
Hrbitov pro cizince1991KamilaTV Movie
Clovek proti zkáze1989Vera HruzováMovie
El mar es azul1989JarkaMovie
Cirkus Humberto1988RuzenkaTV Show
Dve z Paríze1988SolangeMovie
Nejlepsí kseft mýho zivota1988Marta BenesováMovie
Veselé príhody z natácení1988Movie
Zurivý reportér1987KaterinaMovie
Pan Pickwick1987IsabellaMovie
Zlá krev1986Emma KittlováTV Show
Dokonalý muz, dokonalá zena1986Movie
My Sweet Little Village1985Jana TurkováMovie
Rozpaky kuchare Svatopluka1985Warehouser StanislavaTV Show
Revue za sest korun1985Movie
Jára Cimrman Lying, Sleeping1984AlzbetaMovie
Slavnosti snezenek1984TeacherMovie
Jestrábí vez1984MartaMovie
Salt & Gold1983princezna MaruskaMovie
The Third Prince1983Princezna Milena, Princezna ze skalMovie
Svatební cesta do Jiljí1983PetraTV Movie
Vojácek a drací princezna1982Princezna Ludovina, Rybárka CírkaMovie
Svédská zápalka1982OlgaMovie
Waiter, Scarper!1981Helenka VránováMovie
Krtiny1981NadaMovie
Pohádka o mokrosuchém stestí1981Andulka JuklíckováTV Movie
Triptych o láske1980LissoteTV Movie
Brácha za vsechny penize1980ZuzanaMovie
Princ a Vecernice1979VecerniceMovie
Silvestr svobodného pana1979MiluskaTV Movie
Jak je dulezité míti Filipa1979Gvendolina BracknellováMovie
Jablícko se dokoulelo1977Princess AncickaMovie
The Little Mermaid1976PrinceznaMovie
Palette of Love1976Josefína Stovícková-AlbertováMovie
Splynutí dusí1976Jana ParmováTV Movie
O Terezce a paní Madam1976Princess TerezkaMovie
The Day That Shook the World1975JelenaMovie
Vivát, Benyovszky!1975Lentulay AnnaTV Movie
My Brother Has a Cute Brother1975ZuzanaMovie
How to Drown Dr. Mracek, the Lawyer1974Jana VodickováMovie
Three Wishes for Cinderella1973PopelkaMovie
Prijela k nám pout1973TeacherMovie
Rodeo1973Monika Chaloupecká - daughterMovie
Granny1971BarunkaMovie
Show More
Show Less

Six Degrees

Connect any celebrity with Libuse Safránková to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Libuse Safránková

    Comments on Libuse Safránková