Soni Malaj

Soni Malaj and Mirko Luccarelli

Soni Malaj  Albanian Singer

Age
34
Zodiac

Confirmed Relationships2
Longest Relationship2 yrs
Shortest Relationship2 yrs
Average Relationship Length1 yr
First Name Soni
Last Name Malaj
Alternative Name Elvana Gjata
Age 34 years
Birthday 9th November, 1981
Birthplace Tirana, Albania
Height 5' 1" (155 cm)
Build Slim
Zodiac Sign Scorpio
Sexuality Straight
Religion Eastern Orthodox
Ethnicity White
Nationality Albanian
Occupation Singer
More about Soni Malaj
Less about Soni Malaj

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Soni Malaj34 ScorpioSinger
Albanian
Florian Mumajesi31 PiscesSinger
Albanian
Mirko Luccarelli-
Italian

Children

NameGenderBornAge
Anna
Female7th January, 20124 years old

Six Degrees

Connect any celebrity with Soni Malaj to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Soni Malaj

  Comments on Soni Malaj

  Posted commentsView all comments (10)

  MadekissJan 18, 2012

  Pss hahahah kjo osht gjugje e kom par disa her live

  minaMar 27, 2011

  soni jeni e mbrekullueshme te dua shum

  anonimeApr 26, 2010

  mora vesht qe soni eshte fejuar me nje balerin hahha car numri eshte ky i fejuari hahah apo eshte fejuar qe tia bejn videoklipet

  adilApr 16, 2010

  je shume modeste dhe kjo te ben te mrekullueshme

  ninna_angelJan 12, 2010

  soni je shshshshshshsh e ZELECME por gjithmone pas Elvanes


  Join the FamousFix discussion board >>

  Recommended