György Bárdy

György Bárdy
1921 - 2013

György Bárdy  Hungarian Actor

00
edit
Age
92
Zodiac

Who is he dating right now?

According to our records, György Bárdy is possibly single.

Relationships

We have no records of past relationships for György Bárdy.

About

György Bárdy is a member of the following lists: 1921 births, Hungarian film actors and Hungarian television actors.

Contribute

Help us build our profile of György Bárdy! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Details

First Name György
Last Name Bárdy
Birthday 26th May, 1921
Birthplace Kispest, Hungary
Died 27th May, 2013
Place of Death Budapest, Hungary
Build Slim
Eye Color Blue
Hair Color Salt and Pepper
Zodiac Sign Gemini
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Hungarian
Occupation Actor

György Bárdy (26 May 1921 – 27 May 2013) was a Hungarian film and television actor.

More about György Bárdy
Less about György Bárdy

Filmography

FilmYearCharacterType
Tüzvonalban2007Dr. HavasTV Show
Hungarian Vagabond2004JumurdzsákMovie
The Porter2004Chief Investigator (as György Bárdi)Short Film
The Bridgeman2002GroschMovie
Éretlenek1995Man from OsloTV Show
Büvös vadász1994TheologianMovie
A skorpió megeszi az ikreket reggelire1992GrandfatherMovie
The Treasure of Swamp Castle1985Feuerstein lovag (voice)Movie
Kémeri1985TV Show
Linda1984Frédi (1 episode, 1989)TV Show
Série noire1984MorellTV Show
Ripacsok1981Hegyi Géza, Bar Manager (as Bárdi György)Movie
Illatos út a semmibe1974Ozorai ErnõMovie
Johnny Corncob1973Hussar Captain (voice)Movie
Hahó, Öcsi!1971MutatványosMovie
A halhatatlan légiós1971Fleur de Bac, SailorMovie
Reménykedök1971Bató Jenõ, Gitta férjeMovie
Les enquêteurs associés1970M. BarleyTV Show
Bübájosok1970FotósMovie
Stars of Eger1969JumurdzsákMovie
A Mézga család különös kalandjai1969Máris (unknown episodes)TV Show
The Round-Up1966(as Bárdi György)Movie
Hideg napok1966Movie
Kárpáthy Zoltán1966DabroniMovie
A köszívü ember fiai1965Osztrák ezredes (as Bárdi György)Movie
Az életbe táncoltatott leány1964Black ManMovie
Bogáncs1959SofõrMovie
Ház a sziklák alatt1958ForesterMovie
Two Confessions1957InspectorMovie
Föltámadott a tenger1953JellasichMovie
Állami áruház1953(as György Bárdi)Movie
Kiskrajcár1953JumbóMovie
Felszabadult föld1951SS fõhadnagyMovie
Mickey Magnate1949(as György Bárdi)Movie
It Happened in Europe1948Police CommissionerMovie
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for György Bárdy

Edit Page

Help keep György Bárdy profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with György Bárdy to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving György Bárdy