István Dégi

István Dégi
1935 - 1992
István Dégi  Hungarian Actor
00
edit
Age
57
Zodiac

István Dégi dating history

Relationships

We have no records of past relationships for István Dégi.

About

István Dégi is a member of the following lists: 1935 births, 1992 deaths and Hungarian film actors.

Contribute

Who is István Dégi dating? István Dégi girlfriend, wife list. Help us build our profile of István Dégi! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Details

First Name István
Last Name Dégi
Birthday 20th August, 1935
Birthplace Makó, Hungary
Died 8th November, 1992
Place of Death Budapest, Hungary
Zodiac Sign Leo
Nationality Hungarian
Occupation Actor

István Dégi (born Makó, August 21, 1935 - died Budapest, November 8, 1992) was a Hungarian actor.

More about István Dégi
Less about István Dégi

Filmography

FilmYearCharacterType
Halálutak és angyalok1991ÁrpiMovie
Szamárköhögés1987PedellusMovie
Vérszerzödés1983Kukler századosMovie
Macbeth1982TV Movie
Székács a köbön1978TV Movie
The Sword1977SzakértõMovie
Az ötödik pecsét1976Keszei KárolyMovie
Tükörképek1976Egy ápoltMovie
Jelbeszéd1974VargaMovie
Hahó, Öcsi!1971III. BölcsMovie
Egy óra múlva itt vagyok1971Lehner Mitics (7 episodes, 1971)TV Show
A halhatatlan légiós1971KratochwillMovie
Trip Around My Cranium1970ÍróMovie
N.N. a halál angyala1970Vári Elemér, fõhadnagyMovie
The Toth Family1969Gyuri, a postásMovie
Sziget a szárazföldön1969Fiatal férjMovie
Imposztorok1969Angelicus páterMovie
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for István Dégi

Edit Page

Help keep István Dégi profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with István Dégi to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving István Dégi