Teri Tordai

Teri Tordai

Teri Tordai  Hungarian Actress

20
edit
Age
79
Zodiac

Who is she dating right now?

According to our records, Teri Tordai is possibly single.

Relationships

We have no records of past relationships for Teri Tordai.

About

Teri Tordai is a 79 year old Hungarian Actress. Born on 28th December, 1941 in Debrecen, Hungary, she is famous for known for Susanne, die Wirtin von der Lahn (1967), Mephisto (1981) and Der Turm der verbotenen Liebe (1968).. Her zodiac sign is Capricorn.

Teri Tordai is a member of the following lists: 1941 births, Hungarian film actors and People from Debrecen.

Contribute

Help us build our profile of Teri Tordai! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Details

First Name Teri
Last Name Tordai
Alternative Name Terry Torday, Tery Torday, Teri Torday
Age 79 years
Birthday 28th December, 1941
Birthplace Debrecen, Hungary
Build Slim
Hair Color Blonde
Zodiac Sign Capricorn
Religion Roman Catholic
Ethnicity White
Nationality Hungarian
Occupation Text Actress
Occupation Actress
Claim to Fame known for Susanne, die Wirtin von der Lahn (1967), Mephisto (1981) and Der Turm der verbotenen Liebe (1968).
Year(s) Active 1962–present
Family Member Lili Horvath (daughter) (actress)
Favorite People Viktor Orban

Teri Tordai (born 28 December 1941) is a Hungarian actress.

More about Teri Tordai
Less about Teri Tordai

Filmography

FilmYearCharacterType
The Grandson (Hu)2021Aunt TeriMovie
Het Bombardement2012Tante AnkeMovie
Kaland2011Miniszter feleségeMovie
Szinglik éjszakája2010Gyöngyi, Juli's motherMovie
Virtually a Virgin2008János' neighbourMovie
Presszó2008DalmaTV Show
Rokonok2006Szidi néniMovie
De kik azok a Lumnitzer növérek?2006American Woman #2Movie
Indián nyár2006NagymamaTV Movie
Jóban rosszban2005Sára HallerTV Show
A temetetlen halott2004Movie
Montecarlo!2004Aranka, Rónaszegi feleségeMovie
Hóesés a Vizivárosban2004Bella néniTV Movie
Lili2003MaryTV Show
Chacho Rom2002CountessMovie
Last Run2001Frau GleiserMovie
Hamvadó cigarettavég2001CountessMovie
Szabadság tér '561997TV Movie
Caligula1996Idõs hölgyMovie
Hello Doki1996TV Show
Ébredés1995Jolán néniMovie
A párduc és a gödölye1995Karádyné (as Torday Teri)TV Movie
Kis Romulusz1995TV Show
A magzat1994Movie
A gyilkos én vagyok1994VeraTV Movie
Kisváros1993HollánnéTV Show
Privát kopó1993VilmaTV Show
A pályaudvar lovagja1992Pénztáros hölgyTV Movie
The Bachelor1990Movie
Napló apámnak, anyámnak1990Movie
Bye bye chaperon rouge1989GrandmotherMovie
Vadon1989Movie
Labdaálmok1989MéreynéTV Movie
Almási, avagy a másik gyilkos1989Kubik EleonóraTV Movie
Hanna's War1988Baroness HatvanyMovie
Védelemé a szó, A1988IldikóTV Show
Titánia, Titánia, avagy a dublörök éjszakája1988Movie
Találka Párizs mellett1988Delachaume-néTV Movie
Szomszédok1987MariannTV Show
Diary for my lovers1987DirectressMovie
Banánhéjkeringö1987Piroska, Bartusekné (as Torday Teri)Movie
Szeleburdi vakáció1987Radó mamaMovie
Ã-rdög talizmánja, Az1987TV Movie
Isten veletek, barátaim1987Egon anyjaMovie
Colonel Redl1985Festetich grófnõ (uncredited)Movie
Arthur the King1985Enchanted QueenTV Movie
A vörös grófnö1985Madeleine, Károlyi szeretõjeMovie
Idegenek1985TV Movie
Gyémántpiramis1985LidiaTV Movie
Vásár1985TV Movie
Linda1984VeraTV Show
Popcorn und Paprika1984Helga, Sigi felesége (as Terry Torday)Movie
Délibábok országa1984ThurynéMovie
Különös házasság1984TV Show
Élö holttest1984TV Movie
Viadukt1983Berger ViolaMovie
A nap gyermekei1983TV Movie
A névtelen vár1982KatalinTV Show
Liszt Ferenc1982Olga MeyendorfTV Show
Angyal szállt le Babilonba1982TabtumTV Movie
Nöuralom1982TV Movie
Der Bockerer1981Movie
Mephisto1981Laura, szobrásznõMovie
Anna1981Madame AubierMovie
Víkendszerelem1981RétinéTV Movie
Hetérák párbeszédei1981LeainaTV Movie
La lumière des justes1979DarialTV Show
Kinek a törvénye?1979TitkárnõMovie
Ez a Józsi ez a Józsi1979Ferenczyné (as Torday Teri)TV Movie
Das Love-Hotel in Tirol1978CarolineMovie
Nem élhetek muzsikaszó nélkül1978Almádyné (as Torday Teri)Movie
Nyaklánc1978TV Movie
Hungária kávéház1977TV Show
Földünk és vidéke1977BettiTV Movie
A nagy képmás1977LauraTV Movie
Nyár a szigeten1976Palánk mamaTV Movie
Gilgames1975IstárTV Movie
Verbrechen nach Schulschluß1975Tina Gregor (as Terry Torday)Movie
Állítsátok meg Arturo Uit!1975DockdaisyTV Movie
Monika und die Sechzehnjährigen1975Movie
A párkák1975LauraTV Movie
A tolvaj és a bírák1975TV Movie
Julia1974YvonneMovie
A Pendragon legenda1974Eileen St. ClaireMovie
Pokol - Inferno1974FrancescaTV Movie
Jelbeszéd1974Movie
Ösbemutató1974Lacsánszky szólótancosnõTV Movie
Szép maszkok1974AngélaTV Show
The Countess Died of Laughter1973Susanne DelbergMovie
Lieber reich - aber glücklich1973Pussy Angora (as Terry Torday)TV Movie
És mégis mozog a föld1973Sátory KatinkaTV Show
Jó estét nyár, jó estét szerelem1972Karácsony Nagy ZsuzsannaTV Movie
Zenés TV színház1972Princess VictoriaTV Show
Les évasions célèbres1972BarbaraTV Show
Minden út hozzád vezet1972TV Movie
Der Kapitän1971Ilona Porter-Almassy (as Terry Torday)Movie
Einer spinnt immer1971ClarisseMovie
My Father, the Ape and I1971Ruth (as Terry Torday)Movie
Hurray We Are Bachelors Again1971Suseka Brinkmann (as Terry Torday)Movie
A vasrács1971Barbara kisasszonyTV Movie
A gyáva1971Éva (as Torday Teri)TV Movie
Félszoba1971TV Movie
Frau Wirtin bläst auch gern Trompete1970Sexy Susan, Susanne Delberg, Wirtin Von Der LahnMovie
The Hostess Exceeds All Bounds1970... (as Terry Torday), Ilona, Sexy Susan, Wirtin Von Der LahnMovie
Les enquêteurs associés1970Madame BorosTV Show
A 0416-os szökevény1970TV Show
Frau Wirtin hat auch eine Nichte1969Sexy Susan, Susanne Delberg, Wirtin Von Der LahnMovie
Naughty Roommates1969Inge ThalMovie
The Viking Who Became a Bigamist1969Ingrid (as Terry Torday)Movie
7 kérdés a szerelemröl (és 3 alkérdés)1969TV Movie
Sexy Susan Sins Again1968Sexy Susan, Susanne Delberg (as Terry Torday), Wirtin Von Der LahnMovie
Der Turm der verbotenen Liebe1968Königin Marguerite de Bourgogne (as Terry Torday)Movie
Otto ist auf Frauen scharf1968Gloria AndenMovie
Elsietett házasság1968Gizi, Balázs felesége (as Torday Teri)Movie
Próféta voltál szívem1968LíviaMovie
Susanne, die Wirtin von der Lahn1967Suzanne Delberg (as Terry Torday)Movie
Könnyü kis gyilkosság1967Judy Pratt (as Torday Teri)TV Movie
Platonov szerelmei1967Szofja JegorovnaTV Movie
Egy magyar nábob1966ChataquelaMovie
Nem szoktam hazudni1966Fodrászlány (as Torday Teri)Movie
Columbus 641966Tery KölvaryTV Show
Sok hüség semmiért1966Andorkáné - ÉvaMovie
Ketten haltak meg1966CiklonMovie
Ferien mit Piroschka1965Karin (as Teri Torday)Movie
Háry János1965Mária LujzaMovie
Tilos a szerelem1965Ries Olga (as Torday Teri)Movie
Sellö a pecsétgyürün I1965Judit (as Torday Teri)Movie
Sellö a pecsétgyürün II1965Judit (as Torday Teri)Movie
Mit csinált Felséged 3-tól 5-ig?1964AnnaMovie
Utak1964Vali (as Torday Teri)TV Movie
Lajos király válik1964TV Movie
Utolsó elötti ember1963GyörgyiMovie
Lost Paradise1962Girl at dancing place (uncredited)Movie
Esös vasárnap1962Olga (as Torday Teri)Movie
Le conte de fée1962A szerelmes lányShort Film
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Teri Tordai

Edit Page

Help keep Teri Tordai profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Teri Tordai to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Teri Tordai