András Kern

András Kern
Married

András Kern  Hungarian Actor

00
edit
Age
73
Zodiac

Who is he dating right now?

Relationships

András Kern has had an encounter with Mária Goór Nagy.

About

András Kern is a 73 year old Hungarian Actor. Born Kern András on 28th January, 1948 in Budapest, Hungary, he is famous for Csudafilm. His zodiac sign is Aquarius.

András Kern is a member of the following lists: 1948 births, Hungarian film actors and Hungarian Jews.

Contribute

Help us build our profile of András Kern! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Married1 45 years, 7 months - -
Encounter1 - - -
Total2 45 years, 7 months 22 years, 9 months -

Details

First Name András
Last Name Kern
Full Name at Birth Kern András
Alternative Name Kern András, András Kern
Age 73 years
Birthday 28th January, 1948
Birthplace Budapest, Hungary
Height 5' 6½" (169 cm)
Build Average
Eye Color Blue
Hair Color Brown - Light
Zodiac Sign Aquarius
Sexuality Straight
Religion Jewish
Ethnicity White
Nationality Hungarian
University College of Theatre and Film Arts, Budapest, Hungary (-1970)
Occupation Text Actor | Writer | Director
Occupation Actor
Claim to Fame Csudafilm
Year(s) Active 1962-present

András Kern (born 28 January 1948 in Budapest) is a Hungarian actor, producer, writer, singer and comedian.

More about András Kern
Less about András Kern
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
András Kern73 AquariusActor
Hungarian
Judit Kern (I)-Spouse
Hungarian
Mária Goór Nagy74 TaurusActress
Hungarian

Filmography

FilmYearCharacterType
Gondolj rám2015Dr. Borlai MiklósMovie
Bulvár2011ZebegényTV Movie
Halálkeringö2010Elza's father, RustimMovie
Casting minden2008RezsöMovie
Zsaruvér és csigavér 3: A szerencse fia2008Dr. KardosTV Movie
Macskafogó 2 - A sátán macskája2007Buddy (voice)Movie
Metamorphosis2007Brother AlexisMovie
Csudafilm2005NikosMovie
Egy szoknya, egy nadrág2005Gács KálmánMovie
Szerencsi, fel!2004Tamás (voice)TV Show
Apám beájulna2003ThomasMovie
Lili2003SidneyTV Show
Chacho Rom2002Gloomy writerMovie
Zsaruvér és csigavér 2: Több tonna kámfor2002Dr. KardosTV Movie
May Day Mayhem!2001Tömõ fõelvtársMovie
Zsaruvér és csigavér: A királyné nyakéke2001Dr. KardosTV Movie
Kávéház2001Sándor, Sándor 'Sanyi' KirályTV Show
Fairy Tale Auto2000Péterfi TamásMovie
Komédiások2000Keserû, the directorTV Show
6:3, avagy játszd újra Tutti1999Béry, íróMovie
A miniszter félrelép1997Péter VittMovie
Apa gyöz1997Short Film
Sztracsatella1996KarmesterMovie
Szeressük egymást, gyerekek!1996férfi (segment "Ég a város, ég a ház is, Fire! Fire!)Movie
Aranyoskáim1996Salamon BélaTV Movie
Ébredés1995ApaMovie
Fögonosz - Dokumentumfilm Dr. Bokros Lajosról, A1995VariousTV Movie
Szemben a Lánchíd oroszlánja1995TV Movie
Minden úgy van, ahogy van1994Short Film
Így írtok ti1994TV Movie
Privát kopó1993SimonTV Show
Vörös vurstli1992Dr. MarosMovie
Hamis a baba1991Dr.KardosMovie
Szakíts helyettem1991TV Movie
Megközelíthetetlen, A1989CouthonTV Movie
Alapképlet1989TV Movie
Csalással nem!1989Bölcskei LászlóTV Movie
Szimat Szörény szimatol1988Dobi kapitány, Szimat Szörény, SzörényTV Show
Küldetés Evianba1988Grünwald, színészMovie
Angol királynö, Az1988FelügyelõTV Movie
Illatszertár1987AsztalosTV Movie
Zsúfolt vonat1987FiczekTV Show
Üvegvár a Mississippin1987Pier MazarenTV Movie
Macskafogó1986Buddy (voice)Movie
Az elvarázsolt dollár1986Dr. KardosMovie
Elysium1986Movie
Idö van1986Homeless ManMovie
Vigyázat, mélyföld!1986TV Movie
Képvadászok1986RichterMovie
The Treasure of Swamp Castle1985Jónás Botsinkay (voice)Movie
Csak egy mozi1985Péter - a rendezõ (voice)Movie
Rafinált bünösök1985Stendler úrTV Movie
Békestratégia1985TV Movie
Tizenötezer pengö jutalom1985SpitzerTV Movie
Szemenszedett igazság1985Hector RevalierTV Movie
Parancsra tettem1985ügyvédTV Movie
Televáró1985TV Movie
Te rongyos élet1984Guthy Róbert - rendezõMovie
Hanyatt-homlok1984Deák FerencMovie
Királygyilkosság1984Marabutó felügyelõMovie
Szerencsés Dániel1983KapásMovie
Viaszfigurák1983TV Movie
Atomzsarolás1983Seamus O'LearyTV Movie
Csak semmi pánik...1982Dr.KardosMovie
A tenger1982Palánkai EmilTV Show
Nápolyi mulatságok1982TV Movie
Faustus doktor boldogságos pokoljárása1982TV Show
Amiröl a pesti Broadway mesél1982TV Movie
Glembay Ltd.1982Puba FabriczyTV Movie
A pogány madonna1981Dr. Kardos TiborMovie
Ripacsok1981Salamon AndrásMovie
A természet lágy ölén1981TV Movie
Közjáték Vichyben1981LebeauTV Movie
Maskarák1981TV Movie
Pityke1980PitykeTV Show
Szeszélyes évszakok1980TV Show
Lóden-Show1980TV Movie
Deliver Us from Evil1979Adorján AndrásMovie
A korona aranyból van1979Chastelard, a királynõ titkáraTV Movie
Csillagüzött szeretö1979TV Movie
Rusticus imperans avagy András kovács királysága1979TV Movie
Mire megvénülünk1978Gyáli PepiTV Show
Mire a levelek lehullanak...1978TV Movie
Saroküzlet1978MoranTV Movie
Léda - Egy farsangi éj komédiája1978TV Movie
Ludas Matyi1977Lúdas Matyi (voice)Movie
Defekt1977Gedeon, nyomozóMovie
Glembay család, A1977TV Movie
Égszakadás, földindulás1977TV Movie
Strange Masquerade1976Ács IstvánMovie
Optimista tragédia1976VajnonenTV Movie
A szerelem bolondjai1976TV Movie
Lincoln Ábrahám álmai1976NarrátorTV Movie
A protektor1976Pálóczy ViktorTV Movie
Il lungo viaggio1975TV Show
Déryné, hol van?1975Fiatal színészMovie
141 perc a befejezetlen mondatból1975KesztyüsMovie
Állítsátok meg Arturo Uit!1975TV Movie
Finish: Avagy Álmom az életem túlélte1975I. sintérTV Movie
Kérem a következöt!1974Fábián, a pávián, KandúrTV Show
Ki van a tojásban?1974KönyökvédõsMovie
Ösbemutató1974TV Movie
Ügyes ügyek1974FjodorTV Movie
Régi idök focija1973Kövesdi, tartalékMovie
Plusz-mínusz egy nap1973õrvezetõMovie
Az öreg bánya titka1973Pirosfej tizedesTV Show
Lányarcok tükörben1973Rendezõ (voice)Movie
Az elsöszülött1973SzilvinTV Movie
Zenés TV színház1972Régiségkereskedõ, RégiségkereskesõTV Show
Fuss, hogy utolérjenek!1972Fiatal rendezõMovie
A bünös1972TV Movie
Derzhis za oblaka1971SzeifertMovie
Kukori és Kotkoda1971TV müsorvezetöTV Show
A halhatatlan légiós1971HadnagyMovie
Végre, hétfö!1971Nagy GáborMovie
Sárika, drágám1971Bóna Péter, filmrendezõMovie
Tizennégy vértanú1970TV Movie
N.N. a halál angyala1970Zsebõk Ferenc, egyetemistaMovie
Stars of Eger1969SzakácsMovie
A Mézga család különös kalandjai1969DugóTV Show
Az ember tragédiája1969TV Movie
The Confrontation1969GimnazistaMovie
Bors1968Surányi, VöröskatonaTV Show
Hosszú levél1968Kereszti NándiTV Movie
Mélyrétegben1967TV Movie
Itt járt Mátyás Király1966Mujkó, a király bolondjaMovie
Aranysárkány1966Movie
Húsz óra1965ifj. Kocsis BéniMovie
Nem1965Movie
Játék a múzeumban1965Movie
A pénzcsináló1964Movie
Hogy állunk, fiatalember?1963Perczel PistaMovie
Kaland az Állatkertben1958Short Film
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for András Kern

Edit Page

Help keep András Kern profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with András Kern to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving András Kern