Gyula Benkö

Gyula Benkö
1918 - 1997

Gyula Benkö  Hungarian Actor

00
edit
Age
78
Zodiac

Who is he dating right now?

According to our records, Gyula Benkö is possibly single.

Relationships

Gyula Benkö was previously married to Borbála Molnár.

Gyula Benkö was in relationships with Gyöngyi Zádor (1941) and Alice Fényes.

About

Gyula Benkö is a member of the following lists: 1997 deaths, 1918 births and Hungarian film actors.

Contribute

Help us build our profile of Gyula Benkö! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Married1 - - -
Dating2 - - -
Total3 -

Details

First Name Gyula
Last Name Benkő
Full Name at Birth Benkő Gyula
Alternative Name Benkő Gyula, Gyula Benkő
Birthday 22nd August, 1918
Birthplace Budapest, Austria-Hungary
Died 30th June, 1997
Place of Death Budapest, Hungary
Build Average
Eye Color Brown - Light
Hair Color Brown - Dark
Zodiac Sign Leo
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Hungarian
Occupation Text Actor
Occupation Actor
Year(s) Active 1938-1997

Gyula Benkő (1918–1997) was a Hungarian actor and father of actor Péter Benkő.

More about Gyula Benkö
Less about Gyula Benkö
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Gyula Benkö78 LeoActor
Hungarian
Borbála Molnár-Spouse
Hungarian
Gyöngyi Zádor21 AquariusActress
Hungarian
Alice Fényes88 TaurusActress
Hungarian

Filmography

FilmYearCharacterType
Sztracsatella1996Pal Janos karmesterMovie
Esti Kornél csodálatos utazása1995Editke apjaMovie
Banánhéjkeringö1987Tótisz professzorMovie
Nyolc évszak1987Péterházi Ferenc (3 episodes, 1987)TV Show
Elsö kétszáz évem1986Kegyelmes úrMovie
Colonel Redl1985Feldhauer ezredes iskolaparancsnok (as Benkõ Gyula)Movie
A vörös grófnö1985Madeleine férjeMovie
Housewarming1983Gyulafi Tamás (as Benkõ Gyula)Movie
Nyitott ház1983(as Benkõ Gyula)TV Movie
Wagner1981Narrator 8 episodes, 1981-1983TV Show
Tündér Lala1981OmikronMovie
Fábián Bálint találkozása Istennel1980Ughy báróMovie
Az eröd1979Id.bondyMovie
Kentavry1979General CalatónMovie
Egy erkölcsös éjszaka1977Homoródy képviselõ úrMovie
Kántor1976Laták KálmánTV Show
Lányarcok tükörben1973Szabolcs apja (as Benkõ Gyula)Movie
Egy óra múlva itt vagyok1971Komlóssy fõfelügyelõ (4 episodes, 1971)TV Show
Bübájosok1970HollandusMovie
Stars of Eger1969Veli bégMovie
Tanulmány a nökröl1968A fegyelmi bizottság tagjaMovie
A koppányi aga testamentuma1967Babocsai Gáspár (as Benkõ Gyula)Movie
Utószezon1967(as Benkõ Gyula)Movie
Változó felhözet1967Vitéz Nagy ElemérMovie
Az özvegy és a százados1967MártonMovie
Hideg napok1966Kászoni alezredesMovie
Kárpáthy Zoltán1966FegyvernekiMovie
Nappali sötétség1966HanischMovie
A köszívü ember fiai1965Krámer, besúgóMovie
Two Half-Times in Hell1963SztepanMovie
Asszony a telepen1963Szabó fõmérnökMovie
Two Confessions1957NyomozóMovie
Fel a fejjel1954JánosMovie
Ifjú szívvel1953CsontosMovie
Különös házasság1951Párdányi Buttler János grófMovie
Ördöglovas1944Sándor MóricMovie
Egér a palotában1943Bárány Sándor, számtantanár (as v. Benkõ Gyula)Movie
Egy bolond százat csinál1942Egy komolytalan karmester (as v.Benkõ Gyula)Movie
Dr. Kovács István1942Holben egyetemistaMovie
Európa nem válaszol1941Zenész (as Benkõ Gyula)Movie
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Gyula Benkö

Edit Page

Help keep Gyula Benkö profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Gyula Benkö to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Gyula Benkö