Hédi Temessy

Hédi Temessy
1925 - 2001
Hédi Temessy  Hungarian Actress
11
edit
Age
76
Zodiac

Hédi Temessy dating history

Relationships

Hédi Temessy was in a relationship with Hilda Gobbi.

About

Hédi Temessy is a member of the following lists: 1925 births, 2001 deaths and Hungarian actor stubs.

Contribute

Who is Hédi Temessy dating? Hédi Temessy girlfriend, wife list. Help us build our profile of Hédi Temessy! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Dating1 - - -
Total1 - -

Details

First Name Hedi
Last Name Temessy
Full Name at Birth Temessy Hedvig
Alternative Name Temessy Hédi, Hédi Temessy
Birthday 6th May, 1925
Birthplace Budapest, Hungary
Died 29th May, 2001
Place of Death Budapest, Hungary
Build Slim
Eye Color Blue
Hair Color Blonde
Zodiac Sign Taurus
Sexuality Lesbian
Nationality Hungarian
University College of Theatre and Film Arts, Budapest, Hungary (-1948)
Occupation Text Actress
Occupation Actress
Year(s) Active 1948–2001

Hédi Temessy (6 May 1925 – 29 May 2001) was a Hungarian actress. Active for over 50 years, she appeared on stage, in films, and on television. Her significant roles include playing Márta in Gergely Csiky's The Grandmother (A nagymama).

More about Hédi Temessy
Less about Hédi Temessy
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Hédi Temessy76 TaurusActress
Hungarian
Hilda Gobbi75 GeminiActress
Hungarian

Filmography

FilmYearCharacterType
Hamvadó cigarettavég2001Movie
Film...2000(as Temessy Hédy)Movie
For My Baby1997Martha OrgelbrandMovie
In memoriam Gyöngyössy Imre1997HerselfMovie
Gyerekgyilkosságok1993SzepessynéMovie
Édes Emma, drága Böbe - vázlatok, aktok1992Mária néniMovie
A skorpió megeszi az ikreket reggelire1992EllaMovie
Laurin1989Olga (as Hedi Temessy)Movie
Miss Arizona1988(voice)Movie
Damnation1987Cloakroom AttendantMovie
Egy gazdag hölgy szeszélye1987Makrainé Witman Emese (voice)TV Movie
Öszi almanach1985HédiMovie
A vörös grófnö1985Gróf Andrássy GyulánéMovie
Linda1984Jusztina nõvér (3 episodes, 1984-1986)TV Show
Yerma1984MagdalenaMovie
Jób lázadása1983Róza, Jób feleségeMovie
Szerencsés Dániel1983Mrs. BakosMovie
Csak semmi pánik...1982AlexnéMovie
Dögkeselyü1982Halmosné,Roska MáriaMovie
Nyom nélkül1982Idõs hölgyMovie
Mephisto1981Egy nagybankos nejeMovie
Ripacsok1981RózaMovie
Csontváry1980Guest woman #1Movie
Ajándék ez a nap1979Irén apjának korábbi partnereMovie
Mese habbal1979TitkárnõMovie
Abigél1978Erzsébet (4 episodes, 1978)TV Show
Olyan mint otthon1978Klára asszonyMovie
BUÉK!1978Kati nevelöanyjaMovie
Pókfoci1977IgazgatóhelyettesMovie
The Sword1977MuzeológusMovie
Strange Masquerade1976Ágota kisasszonyMovie
Két pont között a legrövidebb görbe1976Koós kapitány feleségeMovie
Azonosítás1976ÉnekesnõMovie
Tükörképek1976Bakosné, ápoltMovie
The Car1974Lili anyjaMovie
Régi idök focija1973Cserépkalapos nõMovie
Lányarcok tükörben1973Vendég a presszóbanMovie
Hangyaboly1973EvelinaMovie
Hatholdas rózsakert1970Angyalka anyjaMovie
Stars of Eger1969Movie
Sziget a szárazföldön1969LakáscserélõMovie
Imposztorok1969Az Admirális nejeMovie
Utószezon1967Péter anyja (as Temessy Hédy)Movie
A pénzcsináló1964KerényinéMovie
Egy pikoló világos1955Movie
Különös házasság1951Mária,Dõry lányaMovie
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Hédi Temessy

Edit Page

Help keep Hédi Temessy profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Hédi Temessy to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Hédi Temessy