Libuse Safránková

Libuse Safránková
Married

Libuse Safránková  Czech Actress

50
edit
Age
67
Zodiac

Who is she dating right now?

Libuse Safrankova and Josef Abrham
Libuse Safránková and Josef Abrhám have been married for 44 years since 1976. view relationship

Relationships

Libuse Safránková has had no other relationships that we know of.

About

Libuse Safránková is a 67 year old Czech Actress. Born on 7th June, 1953 in Brno, Czech Republic, she is famous for Tøi oøíšky pro Popelku in a career that spans 1971-present. Her zodiac sign is Gemini.

Libuse Safránková is a member of the following lists: 1953 births, Czech actors and Czech people stubs.

Contribute

Help us build our profile of Libuse Safránková! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Married1 44 years, 7 months - -
Total1 44 years, 7 months - -

Details

First Name Libuse
Last Name Safránková
Full Name at Birth Libuse Safránková
Alternative Name Libuše Šafránková
Age 67 years
Birthday 7th June, 1953
Birthplace Brno, Czech Republic
Build Average
Eye Color Brown - Light
Hair Color Brown - Dark
Zodiac Sign Gemini
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Czech
Occupation Text Actress
Occupation Actress
Claim to Fame Tøi oøíšky pro Popelku
Year(s) Active 1971-presents, 1971-present

Libuše Šafránková (born 7 June 1953 in Brno, Czechoslovakia) is a Czech actress. Her husband is actor Josef Abrhám.

More about Libuse Safránková
Less about Libuse Safránková
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Libuse Safránková67 GeminiActress
Czech
Josef Abrhám80 SagittariusActor
Czech

Children

NameGenderBornAgeOther Parent
JosefMaleJosef Abrhám

Filmography

FilmYearCharacterType
Rukojmí2014Grandmother AchbergerMovie
Little Baby Jesus2013KvetaMovie
Donsajni2013MarkétkaMovie
Stopy zivota: Dívcí sen2013Marcela DavidováTV Show
Gympl s (r)ucením omezeným2012Eliska HoloubkováTV Show
Micimutr2011MicimutrTV Movie
Gympl s rucenim omezenym2011EliskaTV Movie
Kouzelná teticka Valentýna2010Aunt ValentýnaTV Movie
Poste restante2009Jarouskova maminkaTV Show
Private Traps2008Matka KarolínyTV Show
Kouzla králu2008Královna KristýnkaTV Movie
Nemocnice na kraji mesta - nove osudy2008AnnaTV Show
Fispanska jablicka2008Královna AnnaTV Movie
Náves2006Ruzena SlavíkováTV Show
3+1 s Miroslavem Donutilem2006Dana, sekretárka TerezaTV Show
Psí kus2005Jana CibulkováTV Movie
Restaurace U Prince2005královna FrídaTV Movie
Stará láska nerezaví2003LuisaTV Movie
Elixír a Halíbela2001Halíbela, witchTV Movie
ELFilm2001ElfShort Film
All My Loved Ones1999IrmaMovie
Return to Paradise Lost1999MotherMovie
Bájecná léta pod psa1997Kvido's motherMovie
Cetnické humoresky1997Karlicka FormánkováTV Show
Doktor Munory a jiní lidé1997Doctor's Wife (as L. Safránková)TV Movie
Kolya1996KláraMovie
Play Strindberg1996AliceTV Movie
Nesmrtelná teta1993FelicityMovie
Náhrdelník1992Josefína KonrádováTV Show
Královský zivot otroka1992TV Movie
Das Jahrhundert der Detektive1992Madam La FargeTV Show
Obecná skola1991Mrs. SouckovaMovie
Zebrácká opera1991prostitutka JennyMovie
Pofoukej mi jahody1991SkarletaTV Show
Hrbitov pro cizince1991KamilaTV Movie
Clovek proti zkáze1989Vera HruzováMovie
El mar es azul1989JarkaMovie
Cirkus Humberto1988RuzenkaTV Show
Dve z Paríze1988SolangeTV Movie
Nejlepsí kseft mýho zivota1988Marta BenesováTV Movie
Veselé príhody z natácení1988TV Show
Hrobnicky1988TV Movie
Setníkuv stít1988FrancoiseTV Movie
Zurivý reportér1987KaterinaMovie
Pan Pickwick1987IsabellaTV Movie
Za svedka pujde pocítac1987TV Movie
Zlá krev1986Emma KittlováTV Show
Dokonalý muz, dokonalá zena1986TV Show
Mandarinkový pokoj1986ChambermaidTV Movie
Vesnicko má stredisková1985Jana TurkováMovie
Rozpaky kuchare Svatopluka1985Warehouser StanislavaTV Show
Trziste senzací1985KatherineTV Show
Revue za sest korun1985TV Movie
Slavnosti snezenek1984UcitelkaMovie
Jestrábí vez1984MartaTV Movie
Jára Cimrman lezící, spící1983AlzbetaMovie
Salt & Gold1983princezna MaruskaMovie
Tretí princ1983Princezna Milena, Princezna ze skalMovie
Svatební cesta do Jiljí1983PetraTV Movie
Vojácek a drací princezna1982Princezna Ludovina, Rybárka CírkaTV Movie
Svédská zápalka1982OlgaTV Movie
Tri cesty k domovu1982TV Show
Vrchní, prchni!1981Helenka VránováMovie
Krtiny1981NadaMovie
Pohádka o mokrosuchém stestí1981Andulka JuklíckováTV Movie
Pasca1981TV Movie
Triptych o láske1980LissoteTV Movie
Smrt a blazená paní1980Kitty NorrisTV Movie
Vzorná tchyne1980SlávkaTV Movie
Princ a Vecernice1979VecerniceMovie
Brácha za vsechny penize1979Zuzana PavelkováMovie
Silvestr svobodného pana1979MiluskaTV Movie
Bakalári1979Hedvika ('První pohled')TV Show
Jak je dulezité míti Filipa1979Gvendolina BracknellováTV Movie
Jablícko se dokoulelo1977Princess AncickaTV Show
The Little Mermaid1976PrinceznaMovie
Palette of Love1976Josefína Stovícková-AlbertováMovie
Splynutí dusí1976Jana ParmováTV Movie
Jenufa1976KarolkaTV Movie
O Terezce a paní Madam1976Princess TerezkaTV Movie
The Day That Shook the World1975JelenaMovie
Vivát, Benyovszky!1975Lentulay AnnaTV Show
Muj brácha má prima bráchu1975ZuzanaMovie
Matka1975TV Show
How to Drown Dr. Mracek, the Lawyer1974Jana VodickováMovie
Three Wishes for Cinderella1973PopelkaMovie
Prijela k nám pout1973TeacherMovie
Rodeo1973Monika Chaloupecká - daughterMovie
Babicka1971Barunka - dcera PoskovýchTV Movie
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Libuse Safránková

Edit Page

Help keep Libuse Safránková profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Libuse Safránková to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Libuse Safránková