Manyi Kiss

Manyi Kiss
1911 - 1971
Manyi Kiss  Hungarian Actress
00
edit
Age
60
Zodiac

Manyi Kiss dating history

Relationships

Manyi Kiss was previously married to Alfredo Uferini (1932 - 1934).

Manyi Kiss was in a relationship with István Károlyi (1940 - 1971).

About

Manyi Kiss is a member of the following lists: 1911 births, Hungarian film actors and Hungarian stage actors.

Contribute

Who is Manyi Kiss dating? Manyi Kiss boyfriend, husband list. Help us build our profile of Manyi Kiss! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Married1 3 years - -
Dating1 31 years - -
Total2 31 years 17 years 3 years

Details

First Name Manyi
Last Name Kiss
Age 60 (age at death) years
Birthday 12th March, 1911
Birthplace Magyarlóna, Austria-Hungary (now Luna de Sus, Romania)
Died 29th March, 1971
Place of Death Budapest, Hungary
Cause of Death Magyarlóna, Austria-Hungary (now Luna de Sus, Romania)
Buried Farkasreti Cemetery, Farkasrét, Hegyvidék, Budapest, Hungary
Zodiac Sign Pisces
Nationality Hungarian
Occupation Text Actor
Occupation Actress
Year(s) Active 1926-1971

Manyi Kiss (12 March 1911 – 24 March 1971) was a Hungarian actress.

More about Manyi Kiss
Less about Manyi Kiss
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Manyi Kiss60 PiscesActress
Hungarian
István Károlyi-
Alfredo Uferini-Magician
Italian

Filmography

FilmYearCharacterType
A fekete város1972Köstler MatildTV Movie
Hahó, Öcsi!1971Balogh nagymamaMovie
Das falsche Gewicht1971Soscha SzaczkesTV Movie
A gyilkos a házban van1971CsákvárynéMovie
Vidám elefántkór1971öreg néniTV Movie
Hatholdas rózsakert1970Irén anyjaMovie
Csak egy telefon1970Teri néniMovie
Arc1970öregasszonyMovie
Komisznak lenni életveszélyes1970Shirley DavidsonTV Movie
Feleségem hagyatéka1970BlancheTV Movie
Földindulás1970Piokás szüleTV Movie
Sziget a szárazföldön1969ÖregasszonyMovie
Do You Know Sunday-Monday1969Sáfrányné, portásnõMovie
Summer of Old Times1969Grandma, Mária's motherTV Movie
Történelmi magánügyek1969Bolti vevõMovie
Bözsi és a többiek1969MamaTV Show
Kéktiszta szerelem1969TV Movie
Egy önérzet története1969TV Movie
Tanulmány a nökröl1968Jolán, Gegucz feleségeMovie
Irány Mexikó1968TildaTV Movie
Valaki csenget1968Vilma néniTV Movie
Marokkói mátkapár1968AnyaTV Show
Tüskevár1967Náncsi néniTV Show
A múmia közbeszól1967Movie
Nem várok holnapig...1967A szalmaszõkeMovie
Nem vagyunk angyalok1967SzilinéTV Movie
...Hogy szaladnak a fák!1967Lina néniMovie
Változó felhözet1967MarsallnéMovie
Fiúk a térröl1967Gizi néniMovie
Mocorgó1967Klein néniTV Movie
Az OP-ART kalap1967AnnuskanéniTV Movie
Nyaralók1967TV Movie
Úton1967TV Movie
Kutyaszerencse1967TV Movie
Butaságom története1966Gizi néniMovie
Fig Leaf1966PortásnõMovie
Énekes madár1966EszterTV Movie
Titkok éjszakája1966FlórikaTV Movie
Tüvétevök1966örömanyaTV Movie
Látszat és valóság1966TV Movie
Tánckongresszus1966Elnökségi tagTV Movie
A bunda1966WolffnéTV Movie
Dugasz Matyi birodalma1966TV Movie
Háry János1965CsászárnéMovie
Patyolat akció1965TanárnõMovie
Iszony1965Nelli anyjaMovie
Az asszony beleszól1965Gizi néniTV Movie
Tilos a szerelem1965Dani feleségeMovie
Egy ember, aki nincs1964VágónéMovie
Másfél millió1964Tóth, MihálynéMovie
Szeptember1964SiposnéTV Movie
Nagymama, nagymama...1964Bordás nagymamaTV Movie
Hüség1964TV Movie
Egyiptomi történet1963JankaMovie
Mici néni két élete1963Mici néniMovie
Hattyúdal1963BanyiknéMovie
Párbeszéd1963MunkásasszonyMovie
Bálvány1963VojtinánéMovie
Tücsök1963NagymamaMovie
A hírlapíró és a halál1963TV Movie
Félúton1963MadarásznéMovie
Áprilisi riadó1962Borók néniMovie
Házasságból elégséges1962NagymamaMovie
Napfény a jégen1962TheodóraMovie
Májusi fagy1962Klári anyjaMovie
Autókaland1962TV Movie
Nem ér a nevem1961Movie
Amíg holnap lesz1961ParasztasszonyMovie
Mindenki gyanús1961Zalaszenthidegkuti EmmaTV Movie
Két emelet boldogság1960Movie
Rangon alul1960Róza néni, üdvöskeMovie
Three Stars1960ÖregasszonyMovie
A Few Steps to the Frontier1959BányászasszonyMovie
Bogáncs1959Movie
Szombattól hétföig1959Eke mamaMovie
A harminckilences dandár1959KorbélynéMovie
Égre nyíló ablak1959HázmesternéMovie
Tegnap1959Movie
Gebék és paripák1959Sajti feleségeShort Film
Iron Flower1958VeronikaMovie
The Last Adventure of Don Juan1958Movie
Égi madár1958SógorasszonyMovie
Paprikajancsi1958NagymamaShort Film
Fever1957Szimolisz GiziMovie
Gerolsteini kaland1957KlotildMovie
Külvárosi legenda1957NyanyaMovie
Merry-Go-Round1956PatakinéMovie
Hannibál tanár úr1956Nyúl BélánéMovie
A csodacsatár1956AuréliaMovie
Ünnepi vacsora1956Klári anyjaMovie
Zsebek és emberek1956Short Film
Kétszer kettö néha öt1955KerekesnéMovie
Különös ismertetöjel1955PircsiMovie
Fel a fejjel1954LóidomárMovie
The Magic Chair1954Short Film
Péntek 131953KláriShort Film
Kiskrajcár1953ZámbónéMovie
Tüzkeresztség1952HatónéMovie
Sok kicsi sokra megy1952Short Film
Vihar1951GiliczénéMovie
Goose Boy1950Paméla, francia nevelõnõMovie
Green, Amber, Red1948Movie
A tanítónö1945TáncosnõMovie
Ez történt Budapesten1944IlonkaMovie
Ördöglovas1944JopsefineMovie
Viharbrigád1944PanniMovie
A látszat csal1944Movie
II. magyar kívánsághangverseny1944Movie
Magyar kívánsághangverseny1944Movie
Heten, mint a gonoszok1943Francis, Galuska menyasszonyaMovie
I Dreamt You1943Helén, az énekesnõ barátnõjeMovie
Katyi1942Csiba KatiMovie
Szakítani nehéz dolog1942Movie
Egy szív megáll1942Pallósné színésznõMovie
Egy tál lencse1941Papp IrmaMovie
Leányvásár1941BiriMovie
Behajtani tilos!1941Boris,szolgálóMovie
Édes ellenfél1941KrakauerMovie
Shako and Hat1941TercsiMovie
Tessék jegyet váltani1941Short Film
Film a filmröl1941Short Film
Sok hühó Emmiért1940Falusi szobalányMovie
Hazajáró lélek1940Mici, táncosnõMovie
Cserebere1940Panni, Vera barátnõjeMovie
Seven Plum Trees1940Etelka, Stefanics lányaMovie
Pepita kabát1940Zsuzsa, Teri testvéreMovie
Igen vagy nem?1940MûvésznõMovie
Süt a nap1939Jolán, a postamesterné lányaMovie
3:1 a szerelem javára1939MargóMovie
Hölgyek elönyben1939MimiMovie
Pénz áll a házhoz1939Zöld Mici,táncosnõMovie
Hungary's Revival1939JuliskaMovie
Maga lesz a férjem1938Veronika, Margit barátnõjeMovie
Boy, the Noszty1938KatiMovie
Varjú a toronyórán1938BárhölgyMovie
Billeting1938Buchbinder Rózsi,árúházi eladó,Kulcsár menyasszonyaMovie
Borcsa Amerikában1938Parkett táncosMovie
Pesti mese1937SzubrettMovie
Hol alszunk vasárnap?1937Juli, cselédMovie
I Married for Love1937Molnár titkárnõjeMovie
Torockói menyasszony1937RozálMovie
Viki1937Füzessy LiliMovie
Café Moszkva1936Movie
Ez a villa eladó1935Movie
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Manyi Kiss

Edit Page

Help keep Manyi Kiss profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Manyi Kiss to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Manyi Kiss