Mari Töröcsik

Mari Töröcsik
1935 - 2021

Mari Töröcsik  Hungarian Actress

30
edit
Age
85
Zodiac
Rest in Peace Mari Töröcsik.
Passed away on 16th April, 2021 aged 85.

Who is she dating right now?

Rest in peace.

Relationships

Mari Töröcsik was previously married to Gyula Maár (1973 - 2013) and Gyula Bodrogi (1954 - 1964).

Mari Töröcsik was in relationships with Géza Tordy and Károly Makk.

Mari Töröcsik had an encounter with François Truffaut (1959).

About

Hungarian Actress Mari Töröcsik was born on 23rd November, 1935 in Pély, Hungary and passed away on 16th Apr 2021 Szombathely, Hungary aged 85. She is most remembered for Cannes Film Festival-Best Actress. Her zodiac sign is Sagittarius.

Mari Töröcsik is a member of the following lists: 1935 births, Hungarian film actors and Hungarian actor stubs.

Contribute

Help us build our profile of Mari Töröcsik! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Dating2 - - -
Married2 40 years, 12 months 26 years, 6 months 12 years
Encounter1 62 years, 7 months - -
Total5 62 years, 7 months 23 years, 1 month 12 years

Details

First Name Mari
Last Name Torocsik
Full Name at Birth Mari Töröcsik
Alternative Name Törőcsik Mari, Mari Törőcsik
Age 85 (age at death) years
Birthday 23rd November, 1935
Birthplace Pély, Hungary
Died 16th April, 2021
Place of Death Szombathely, Hungary
Height 5' 2" (157 cm)
Build Slim
Eye Color Green
Hair Color Brown - Light
Zodiac Sign Sagittarius
Sexuality Straight
Religion Christian
Ethnicity White
Nationality Hungarian
Occupation Text Actress
Occupation Actress
Claim to Fame Cannes Film Festival-Best Actress
Year(s) Active 1956-present, 1954-present, 1954–2020
Favorite Bands Ibolya Oláh

Mari Törőcsik (23 November 1935 – 16 April 2021) was a Hungarian stage and film actress. She appeared in more than 170 films from 1956 to 2020. She won the award for Best Actress at the 1976 Cannes Film Festival for the film Mrs. Dery Where Are You?

More about Mari Töröcsik
Less about Mari Töröcsik
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Mari Töröcsik85 SagittariusActress
Hungarian
Gyula Maár79 LeoFilm Director
Hungarian
François Truffaut52 AquariusFilm Director
French
Gyula Bodrogi87 AriesActor
Hungarian
Károly Makk91 CapricornDirector
Hungarian
Géza Tordy83 TaurusActor
Hungarian

Children

NameGenderBornAgeOther Parent
TerézFemaleGyula Maár
SonMaleGyula Maár
TerézFemaleGyula Maár
SonMaleGyula Maár

Filmography

FilmYearCharacterType
Psycho 602020Marion CraneShort Film
Aurora Borealis: Északi fény2017Pogány MáriaMovie
Halj már meg!2016MamaMovie
Nincs kegyelem2016Movie
Kossuthkifli2015Hammas ErzsóTV Show
Swing2014EmmiMovie
Kaland2011Nono (as Törõcsik Mari)Movie
Ideje az öregségnek2011Alaine (as Törõcsik Mari)TV Movie
As You Are2010Ügyvéd (as Törõcsik Mari)Movie
A sírásó2010Movie
The Valley2009Nonna ClaraMovie
Irodalom2009NagyiTV Movie
Eszter hagyatéka2008NunuMovie
Presszó2008LadyTV Show
Dolina2007Senkowitz nõvér 1Movie
Noé bárkája2007Csoltinné (as Törõcsik Mari)Movie
Töredék2007Movie
My One and Onlies2006Old lady (scene deleted)Movie
A fény ösvényei2005NagyiMovie
Micimackó2005PigletTV Movie
Csodálatos vadállatok2005Asztrológusnõ (as Törõcsik Mari)TV Movie
Egy hét Pesten és Budán2003Török Mari (as Törõcsik Mari)Movie
Telitalálat2003MamaMovie
Sobri2002Mari néni (as Törõcsik Mari)Movie
Az a nap a mienk2002Movie
Nobel2001Inge DietrichMovie
Sunshine1999Older KatoMovie
Long Twilight1997öregasszonyMovie
Apa gyöz1997Short Film
Le violon de Rothschild1996MarfaMovie
Éretlenek1995AlízTV Show
A részleg1995Narrator (voice)Movie
Crime impuni1995Madame LangeTV Movie
Indián tél1993Tamás anyja (as Törõcsik Mari)Movie
A turné1993Madarász Helga, a Díva (as Törõcsik Mari)Movie
Hoppá1993KatiMovie
Vigyázók1993Edit anyjaMovie
C'est mon histoire1993La mère d'IstvanTV Show
Csapd le csacsi!1992Lojzi mamaMovie
A nyaraló1992A Nyaraló AnyjaMovie
A skorpió megeszi az ikreket reggelire1992MaskóMovie
Tiszazug1991Mrs. KépesTV Movie
Apostol, Az1991TV Movie
The Bachelor1990Mrs. von SchleheimMovie
Eszterkönyv1990Jusztinia NeszményiMovie
A Biblia1990NagymamaTV Movie
Szonatina egy páváért1990Mrs. KristekTV Movie
Napló apámnak, anyámnak1990VeraMovie
Music Box1989Magda ZoldanMovie
Mikola a Mikolko1989Movie
Eszmélet1989MamaTV Show
A hecc1989ÖregasszonyMovie
A sápadt démon1989TV Movie
Peer Gynt1988Ase (as Törõcsik Mari)TV Movie
Találka Párizs mellett1988Montalembreuse-né (as Törõcsik Mari)TV Movie
Kés van nálam1988AnyaTV Movie
Szamárköhögés1987NagyiMovie
Csinszka1987Nagymama (as Törõcsik Mari)TV Movie
Szarkofág1987ProfesszornõTV Movie
Rejtözködö1986AnyaMovie
Elsö kétszáz évem1986A filmcézár felesége (as Törõcsik Mari)Movie
A nagymama1986Langó SeraphinaTV Movie
A régi nyár1986TV Movie
Anna es Anton1985Anna (as Törõcsik Mari)TV Movie
Rafinált bünösök1985Bukláné, mosónõ (as Törõcsik Mari)TV Movie
Kiki és a hímek1985KikiShort Film
Az ezerkettedik éjszaka1985Jatumak (as Törõcsik Mari)TV Movie
Hattyú halála, A1984TV Movie
Felhöjáték1984Mme. Aeschlimann (as Törõcsik Mari)Movie
Szegény Dzsoni és Árnika1983Százarcú boszorkányMovie
Szerencsés Dániel1983Mariann's motherMovie
Visszaesök1983Juli anyja, Juli's motherMovie
Klapka légió1983SzidóniaTV Movie
A csoda vége1983JutkaMovie
Zizi1982Short Film
Humorista a mennyországban1982TV Movie
Vendéglátás1982TV Movie
Mathiász panzió1982Gróti ÁgnesTV Movie
Fogadó az Örök Világossághoz1981A mama (as Törõcsik Mari)Movie
Nöi kezekben1981Short Film
Két történet a félmúltból1980Movie
Színes tintákról álmodom1980The wifeMovie
A téglafal mögött1980BódinéMovie
Cseresznyéskert1979Ljubov RanyevszkajaTV Show
Kinek a törvénye?1979Rózsika - Máté feleségeMovie
Drága kisfiam1978Movie
Anyám könnyü álmot ígér1978TV Movie
Ha mi halottak feltámadunk1978TV Movie
Entanglement1977TerézMovie
Ki látott engem?1977Imre anyjaMovie
Sir John Falstaff1977Lepedõ DollyTV Movie
A löcsei fehér asszony1976Géczy JuliannaTV Movie
Násznép1976Anya (as Törõcsik Mari)TV Movie
Várakozók1975Klára, az AnyaMovie
Déryné, hol van?1975DérynéMovie
Hogyan viseljük el szerelmi bánatunkat?!...1975TV Movie
Felelet1975KöpénéTV Show
KapupéNz1975Irén (as Törõcsik Mari)TV Movie
Muzsika az éjszakában1975TV Movie
Electra, My Love1974ElektraMovie
Szarvassá vált fiúk1974EtelMovie
Végül1974A lány anyja (as Törõcsik Mari)Movie
Kínai kancsó1974Az AsszonyTV Movie
Irgalom1973AnyaTV Show
Hangyaboly1973VirginiaMovie
Cat's Play1972MaidMovie
Jó estét nyár, jó estét szerelem1972Varga Veronika (as Törõcsik Mari)TV Movie
Zenés TV színház1972Madame DurandTV Show
Volt egyszer egy család1972Erzsi néniMovie
Dead Landscape1972Juli, Kántor feleségeMovie
Harminckét nevem volt1972ForrainéMovie
A Müller család halála1972TV Movie
Hazai történetek1972TV Movie
Szerelem1971LucaMovie
Trotta1971Movie
Prés1971TerézMovie
A danaida1971KatiTV Movie
Papírkivágások1971TV Movie
A sírig tartó barátság1971TV Movie
A Crazy Night1970Évike - Lajos felesége (as Törõcsik Mari)Movie
Trip Around My Cranium1970SzonyaMovie
Só Mihály kalandjai1970RebekaTV Movie
Mérsékelt égöv1970Mari, Kalán felesége (as Törõcsik Mari)Movie
N.N. a halál angyala1970Navratil Nusi, taxisofõr (as Törõcsik Mari)Movie
Szeressétek Odor Emíliát!1970IllemtanárnõMovie
Volt egyszer egy borbély1970RozikaTV Movie
The Boys of Paul Street1969Nemecsek anyjaMovie
Those Who Wear Glasses1969Mari (as Törõcsik Mari)Movie
Holdudvar1969Balassáné - EditMovie
Kéktiszta szerelem1969Mária (as Törõcsik Mari)TV Movie
Régen volt a háború1969TV Movie
Kártyavár1968Koller ÉvaMovie
Bíró és a hóhér, A1968SchönlernéTV Movie
Deadlock1968Gabi (as Törõcsik Mari)Movie
Türelmetlen szeretök1968Kati (as Törõcsik Mari)TV Movie
Csend és kiáltás1967TerézMovie
Mocorgó1967Judit (as Törõcsik Mari)TV Movie
Jaguár1967Tavaszmezei PannaMovie
A gépírók1967SylviaTV Movie
Oly korban éltünk1967TV Show
Othello Gyulaházán1966ViolaTV Movie
És akkor a pasas...1966MaraMovie
Törékeny boldogság1966PiroskaTV Movie
Tüvétevök1966Kisszolgáló (as Törõcsik Mari)TV Movie
Nem1965ÉvaMovie
Tilos a szerelem1965Klári (as Törõcsik Mari)Movie
Anna három apja1965Anna (as Törõcsik Mari)TV Movie
Szeptember1964Márti (as Törõcsik Mari)TV Movie
Négy lány egy udvarban1964LenkeMovie
Ezer év1964Szabó AnnaTV Movie
Halló, ki az?1964TV Movie
Pacsirta1963MargitMovie
Párbeszéd1963Éva (as Törõcsik Mari)Movie
Bálvány1963Drahos VeraMovie
Isten öszi csillaga1963Aranka - Király lányaMovie
Házasságból elégséges1962SzösziMovie
Lost Paradise1962MiraMovie
Májusi körhinta1962TV Movie
Az ígéret földje1961Krizs IcaMovie
Mindenki gyanús1961Szlucsik EmerenciaTV Movie
Légy jó mindhalálig1960BellaMovie
Két emelet boldogság1960Kati, Farsang feleségeMovie
Three Stars1960Movie
Százházas lakodalom1960PiroskaTV Movie
Toldi Tihanyban1960MarikaTV Movie
Kisunokám1960Mása, az unokájaTV Movie
Romeó, Júlia és a sötétség1960EszterTV Movie
Kölyök1959Kölyök, Varga Borbála (as Törõcsik Mari)Movie
Kard és kocka1959PólikaMovie
Sleepless Years1959KatóMovie
Gyalog a mennyországba1959VeraMovie
Édes Anna1958Édes Anna (as Törõcsik Mari)Movie
St. Peter's Umbrella1958Bélyi Veronika (as Törõcsik Mari)Movie
Iron Flower1958Cink VeraMovie
Two Confessions1957ErzsiMovie
Külvárosi legenda1957Benkõné, Annus (as Törõcsik Mari)Movie
Merry-Go-Round1956Pataki Mari (as Törõcsik Mari)Movie
Show More
Show Less

Discussions

Posted commentsView all comments (2)

halfgoofyhalfgoofyApr 17

shared a link: https://www.unifrance.org/annuaires/personne/321338/mari-torocsik

MayaSep 22, 2007

Who the hell is this old broad?


Join the FamousFix discussion board >>

Recommended

Contributors

Top Contributors for Mari Töröcsik

Edit Page

Help keep Mari Töröcsik profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Mari Töröcsik to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Mari Töröcsik