Zlata Adamovská

Zlata Adamovská

Zlata Adamovská  Czech Actress

00

Who is she dating right now?

According to our records, Zlata Adamovská is possibly single.

Relationships

Zlata Adamovská was previously married to Petr Stepánek (2013), Radek John and Vadim Petrov.

About

Zlata Adamovská is a 61 year old Czech Actress. Born on 9th March, 1959 in Prague, Czech Republic, she is famous for Ordinace v ruzové zahrade 2 (2008), Ordinace v ruzové zahrade (2005) and Milenci & vrazi (2004).. Her zodiac sign is Pisces.

Zlata Adamovská is a member of the following lists: 1959 births, Czech actors and Czech people stubs.

Contribute

Help us build our profile of Zlata Adamovská! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Married3 24 years 11 years, 11 months 4 years
Total3 24 years 11 years, 11 months 4 years

Details

First Name Zlata
Last Name Adamovská
Age 62 years
Birthday 9th March, 1959
Birthplace Prague, Czech Republic
Build Slim
Eye Color Green
Hair Color Brown - Dark
Zodiac Sign Pisces
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Czech
Occupation Text Actress
Occupation Actress
Claim to Fame Ordinace v ruzové zahrade 2 (2008), Ordinace v ruzové zahrade (2005) and Milenci & vrazi (2004).
Year(s) Active 1974-present

Zlata Adamovská (born March 9, 1959) is a Czech actress. Born in Prague, she has starred in a number of films and TV series including Sanitka and Noc smaragdového měsíce, which was entered into the 35th Berlin International Film Festival. Since 1990, she has been a member of the ensemble at the Vinohrady Theatre. In December 2018 she agreed to play a role in an upcoming film Women on the Run. There, she pays a role of Vera, a woman with three sisters who are played by Tereza Kostková, Veronika Khek Kubařová and Jenovéfa Boková.

More about Zlata Adamovská
Less about Zlata Adamovská
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Zlata Adamovská62 PiscesActress
Czech
Petr Stepánek72 LibraActor
Czech
Radek John66 SagittariusWriter
Czech
Vadim Petrov-Business
Czech

Children

NameGenderBornAgeOther Parent
BarboraFemaleRadek John
PetrMaleRadek John

Filmography

FilmYearCharacterType
O vánocní hvezde2020QueenTV Movie
Women on the Run2019VeraMovie
Korunní princ2015Queen KaterinaTV Movie
Intimity2014Movie
Sanitka II2013Eliska JanderováTV Show
Ctyrlístek ve sluzbách krále2013Stríbrná (voice)Movie
I Wake Up Yesterday2012Prof. PazitkováMovie
Peklo s princeznou2009Queen ViktorieMovie
Mejdan roku z obýváku2009MUDr. Bela PáleníkováTV Movie
The Wedding on Battle Field2008TouchynováMovie
Kriminálka Andel2008Vera BeránkováTV Show
Ordinace v ruzové zahrade 22008MUDr. Bela PáleníkováTV Show
Slecna guru2006IrenaTV Movie
To nevymyslís!2006Dr. MaskováTV Show
3+1 s Miroslavem Donutilem2006Eva, KaciánováTV Show
Poslední kouzlo2006královna LjubicaTV Movie
O Sípkové Ruzence2006TýnaTV Movie
Ordinace v ruzové zahrade2005MUDr. Bela PáleníkováTV Show
Kocicí princezna2005KrálovnaTV Movie
Milenci & vrazi2004Zita GráfováMovie
Hodina tance a lásky2003GertrudaTV Movie
Love Lost2002HroudováTV Show
An Ideal Husband2002Mrs. Laura CheveleyTV Movie
Boruvkový vrch2002HankaTV Movie
Brouk v hlave2002Marcela ChampsboisyTV Movie
Z rodinného alba2002TV Movie
Ani svatí ani andelé2001TV Movie
Nase deti2001Dagmar RychlíkováTV Movie
Ceský Robinson2001TV Show
Den dobrých skutku2001TV Movie
Paní Piperová zasahuje2000Mrs. MarshallTV Movie
Muz s duchem1999TV Movie
Tajemství morské panny1998Mermaid (voice)TV Show
Genij vlasti1998Mrs. MignonTV Movie
Cetnické humoresky1997TesarováTV Show
O vílách Rojenicích1997Knezna - Královna vilTV Movie
Polední zár1997Betsy HardingováTV Movie
Zena v kleci1997Vera JanotováTV Movie
Jasnovidka1997TV Movie
Manzelská tonutí1996Barbora KotíkováTV Show
Ma je pomsta1995Movie
Ucitel tance1995Asa, nurseMovie
Azrael, andel smrti1995TV Movie
Andelske oci1994NadjaMovie
Konec básníku v Cechách1993Pístalka (voice)Movie
Hadí pohledy1993Mrs. MaurerováTV Movie
Hríchy pro pátera Knoxe1992zpevacka Eva AdamováTV Show
V Praze bejvávalo blaze1992TV Show
Vdova po básníkovi1991TV Movie
Láska zlatnice Leonetty1991LeonettaTV Movie
Pohádka o touze1991Královna LotusTV Movie
Víla z jeskyne zla1991AstérieTV Show
Král a zlodej1991Counselor's WifeTV Movie
Uzavrený pavilón1991MUDr. Marie SládkováTV Movie
Lhát se nemá, princezno!1991Dvorní dáma JulieTV Movie
Zvonokosy1990Judita CuprováTV Movie
Stúrovci1990Bohuslava RajskáTV Show
Démantový dést1990Destová vílaTV Movie
Dobrodruzství kriminalistiky1989HelenaTV Show
Dobrí holubi se vracejí1989Sona Landová (voice)Movie
Divoka srdce1989Movie
Uzavreny Okruh1989MartaMovie
Sedm bílých plástu1989nurse Milada ProkesováTV Movie
Nez poznás první usmev1989SkolníkováTV Movie
Vstup do ráje zakázán1989EliskaTV Movie
Jak básníkum chutná zivot1988Alena (voice)Movie
Putování po Blazenych ostrovech1988AlbínaTV Movie
Strom pohádek: O chytré Marine1988MarinaTV Show
Hvezdár a kometa1988Alice GráfováTV Show
Rùzový Hubert1987Jane HarperTV Movie
Vltavská víla1987VílaTV Movie
Velká filmová loupez1986Movie
Lev s bílou hrívou1986KamilaMovie
Zeme úsmevu1986LízaTV Movie
Zázracné díte1986TV Movie
Hlava plná slunce1986TV Movie
Noc smaragdového mesíce1985Movie
Iná láska1985Marta VlachováMovie
Nevesta1985LucieTV Movie
Tchyne1985LucieTV Movie
Sanitka1984EliskaTV Show
Katapult1984Movie
Jan Amos Comenius1983AlzbetaMovie
Bühne frei1983Sängerin AssiTV Show
Propast1983TV Movie
Smec1983TV Movie
Malý pitaval z velkého mesta1982DanielaTV Show
Kdyz rozvod, tak rozvod1982EvaMovie
Plaché pribehy1982Marie (segment "Vrazedny útok")Movie
Má láska s Jakubem1982PetraMovie
Skály mé vyprahlé zeme1982LarinagováTV Movie
Hodina zivota1981AndulaMovie
Kamenný orchestr1981TV Movie
O stríbrném a zlatém vajícku1981KacenkaTV Show
Clny proti prudu1981Movie
Sul zeme1981TV Show
Lásky mezi kapkami deste1980Vera Bursíková - DaughterMovie
Brontosaurus1980UcitelkaMovie
Blues pro EFB1980Movie
Neco je ve vzduchu1980Alice Bartonicková, Blanka JeníkováMovie
Tchán1980Movie
Svítalo celou noc1980BáraMovie
Princ a Vecernice1979ElenkaMovie
The Rabbit Case1979sekretárka Zuzana BulínováMovie
Mladý muz a bílá velryba1979NadaMovie
Concert at the End of Summer1979Movie
Hon na kocku1979Julie in TV playMovie
Bakalári1979Girlfriend ('Docent')TV Show
Podivný výlet1978Movie
The Death of a Fly1977SpoluzackaMovie
Do Be Quick1977Jitka - Ivanova spoluzackaMovie
30 prípadu majora Zemana1975Rádová sestraTV Show
Robinson Girl1974Movie
Hotel HerbichTV Show
VyprávejScarlet FrancováTV Show
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Zlata Adamovská

Edit Page

Help keep Zlata Adamovská profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Zlata Adamovská to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Zlata Adamovská