Zsolt Körtvélyessy

Zsolt Körtvélyessy

Zsolt Körtvélyessy  Hungarian Relative

00
edit
Age
80
Zodiac

Who is he dating right now?

According to our records, Zsolt Körtvélyessy is possibly single.

Relationships

Zsolt Körtvélyessy has had an encounter with Mária Goór Nagy.

About

Zsolt Körtvélyessy is a 80 year old Hungarian Relative. His zodiac sign is Aries.

Contribute

Help us build our profile of Zsolt Körtvélyessy! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Encounter1 - - -
Total1 - -

Details

First Name Zsolt
Last Name Körtvélyessy
Birthday 2nd April, 1941
Build Average
Eye Color Brown - Dark
Hair Color Salt and Pepper
Zodiac Sign Aries
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Hungarian
Occupation Relative
More about Zsolt Körtvélyessy
Less about Zsolt Körtvélyessy
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Zsolt Körtvélyessy80 AriesRelative
Hungarian
Mária Goór Nagy74 TaurusActress
Hungarian

Filmography

FilmYearCharacterType
Barátok közt1998József HofferTV Show
The Hunchback1997Soldier #2TV Movie
The Conquest1996Huba vezérMovie
Könnyü vér1990Margó pasijaMovie
Red Heat1988Lt. RedetskyMovie
A vörös grófnö1985Jávorszky ImreMovie
István, a király1984HontMovie
Linda1984Djoko Maskovic (2 episodes, 1984-1989)TV Show
Örökség1980Soldier (friend of Ákos)Movie
Circus maximus1980ÁpolóMovie
Az eröd1979KaprovskyMovie
Psevdonim: Lukach1977(as Zs. Körtvejesi)Movie
A járvány1976SimonffyMovie
141 perc a befejezetlen mondatból1975StevoMovie
Nyulak a ruhatárban1972FakanálMovie
Egy óra múlva itt vagyok1971Magyar katona (1 episode, 1971)TV Show
Mérsékelt égöv1970Pista barátjaMovie
Alfa Romeó és Júlia1969Movie
The Confrontation1969ZsoltMovie
The Girl1968Mari barátja (as Körtvélyesi Zsolt)Movie
Szerelmes biciklisták1965(as Körtvélyesi Zsolt)Movie
Show More
Show Less

Discussions

Posted commentsView all comments (2)

Tracker748Tracker748Jan 14, 2019

shared a link: https://www.allmovie.com/artist/zsolt-kortvelyessy-p143150

Tracker748Tracker748Jan 14, 2019

shared a link: https://www.imdb.com/name/nm0478010/


Join the FamousFix discussion board >>

Recommended

Contributors

Top Contributors for Zsolt Körtvélyessy

Edit Page

Help keep Zsolt Körtvélyessy profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Zsolt Körtvélyessy to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Zsolt Körtvélyessy