Enikõ Eszenyi

Enikõ Eszenyi

Enikõ Eszenyi  Hungarian Actress

00
edit
Age
60
Zodiac

Who is she dating right now?

According to our records, Enikõ Eszenyi is possibly single.

Relationships

Enikõ Eszenyi was previously married to Attila Kaszás.

Enikõ Eszenyi has been in relationships with Zoltán Kamondi (2006 - 2011) and Milan Mikulcík (1998 - 2006).

About

Enikõ Eszenyi is a 60 year old Hungarian Actress. Born Eszenyi Enikő on 11th January, 1961 in Csenger, Hungary, she is famous for Kontroll; Eldorádó; Utolsó jelentés Annáról. Her zodiac sign is Capricorn.

Enikõ Eszenyi is a member of the following lists: 1961 births, Hungarian film actors and Culture articles needing translation from Hungarian Wikipedia.

Contribute

Help us build our profile of Enikõ Eszenyi! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Married1 19 years - -
Dating2 8 years 6 years, 6 months 5 years
Total3 19 years 10 years, 8 months 5 years

Details

First Name Enikő
Last Name Eszenyi
Full Name at Birth Eszenyi Enikő
Alternative Name Eszenyi Enikő, Enikő Eszenyi
Age 60 years
Birthday 11th January, 1961
Birthplace Csenger, Hungary
Height 5' 3" (160 cm)
Build Slim
Eye Color Green
Hair Color Blonde
Zodiac Sign Capricorn
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Hungarian
Occupation Text Actress, director, theater director
Occupation Actress
Claim to Fame Kontroll; Eldorádó; Utolsó jelentés Annáról
Year(s) Active 1981-present
Record Label NER

Enikő Eszenyi is a Hungarian actress and theater director, recipient of Kossuth Prize (2001). She appeared in 1991's Paths of Death and Angels.

More about Enikõ Eszenyi
Less about Enikõ Eszenyi
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Enikõ Eszenyi60 CapricornActress
Hungarian
Zoltán Kamondi55 AriesFilm Director
Hungarian
Milan Mikulcík48 GeminiActor
Slovakian
Attila Kaszás47 PiscesActor
Hungarian

Filmography

FilmYearCharacterType
Night Song2017Eszter, MotherShort Film
Gondolj rám2015Gyöngyi, a feleségeMovie
Vértestek2014JuditShort Film
Dumapárbaj2014VigécMovie
Egy komisz kölyök naplója2013NarrátorTV Show
The Last Report on Anna2009Anna KéthlyMovie
Hús vétkek2009EraTV Movie
Overnight2007ÁgiMovie
Alterego2007NikolettShort Film
Csodálatos vadállatok2005Teri (as Eszenyi Enikõ)TV Movie
Kontroll2003Drunken WomanMovie
Papsajt2002Movie
Abandoned2001Movie
E.Tango2000DivaTV Movie
Csajok1996Enikõ (as Eszenyi Enikõ)Movie
Sztracsatella1996Dr. Lovas Andrea (as Eszenyi Enikõ)Movie
Haggyállógva Vászka1996Movie
Szappanbuborék1996TV Movie
Szeressük egymást, gyerekek!1996asszony (segment "Ég a város, ég a ház is, Fire! Fire!)Movie
Smutný valcík1996PavlaTV Movie
Privát kopó1993JutkaTV Show
Az ibolya1993Ilonka (as Eszenyi Enikõ)TV Movie
A tribádok éjszakája1993MarieTV Movie
Rádióaktív BUÉK1993Fekete ÉvaTV Movie
Alfa1993TV Movie
Csapd le csacsi!1992IcaMovie
A skorpió megeszi az ikreket reggelire1992PanniMovie
Halálutak és angyalok1991Ilona (as Eszenyi Enikõ)Movie
Szakíts helyettem1991TV Movie
The Bachelor1990Movie
Eszterkönyv1990Aranka ArányiMovie
A Biblia1990MamaTV Movie
Síremlék-Pilinszky János színmûvének1990The WomanTV Movie
A legényanya1989ÁgikaMovie
Hét akasztott1989TV Movie
Tanmesék a szexröl1989Artner, Ildikó (segment "Tanácsi mese"), Balajti Éva (segment "Szabad szombat")Movie
A hecc1989Stokkerné, Tamás barátnõjeMovie
Ignaz Semmelweis - Arzt der Frauen1989Marie (as Eszenyi Enikõ)TV Movie
Tihamér1989Giza (as Eszenyi Enikõ)TV Movie
Én és a kisöcsém1989Kelemen KatóTV Movie
Heten Budapest ellen1989TV Movie
Csalással nem!1989Lili (as Eszenyi Enikõ)TV Movie
Gyuszi ül a füben1989TV Show
Gyilkosság két tételben1989PaálnéTV Movie
Eldorádó1988Monori MarikaMovie
Hanussen1988Movie
Szarkofág1987VeraTV Movie
Börtönkarrier1987TV Movie
Orfeusz es Eurydike1986EuridiceTV Movie
Rejtözködö1986MariMovie
Kaméliás hölgy1986Marguerite Gauthier (as Eszenyi Enikõ)TV Movie
A tanítványok1985Lány a metrónMovie
Idegenek1985TV Movie
Megfelelö ember kényes feladatra1985ápolónõ (as Eszenyi Enikõ)Movie
Kémeri1985FranciskaTV Show
Rutinmunka1985BarbaraTV Movie
Szemet szemért1985Gonda MariannTV Movie
A nöuralom1985Terka, szobalányTV Movie
A hírdetés1985Elena (as Eszenyi Enikõ)TV Movie
A szembesítés eredménytelen1985TV Movie
A másik oldal1985Short Film
A másik oldal1985Short Film
Boszorkányszombat1984Csipkerózsika, Fekete CsipkerózsikaMovie
Az élet muzsikája - Kálmán Imre1984Vera (as Eszenyi Enikõ)Movie
A kör négyszögesítése1984Tánya (as Eszenyi Enikõ)TV Movie
A Molitor-ház1984TV Movie
Hatásvadászok1983KatiMovie
Lapzárta elött1983TV Movie
Cha-Cha-Cha1982Gádor FanniMovie
Liszt Ferenc1982Olga JaninaTV Show
Zenés TV színház1972LeilaTV Show
Kosztolányi Dezsö novellái: AlfaTV Movie
Valaki kopogOniTV Show
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Enikõ Eszenyi

Edit Page

Help keep Enikõ Eszenyi profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Enikõ Eszenyi to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Enikõ Eszenyi