Éva Ruttkai

Éva Ruttkai
1927 - 1986

Éva Ruttkai  Hungarian Actress

00
edit
Age
58
Zodiac

Who is she dating right now?

Rest in peace.

Relationships

Éva Ruttkai was previously married to Miklós Gábor (1950 - 1964).

Éva Ruttkai was in a relationship with Zoltán Latinovits (1960 - 1976).

About

Hungarian Actress Éva Ruttkai was born on 31st December, 1927 in Budapest, Hungary and passed away on 27th Sep 1986 Budapest, Hungary aged 58. She is most remembered for Butaságom története. Her zodiac sign is Capricorn.

Éva Ruttkai is a member of the following lists: 1986 deaths, Deaths from breast cancer and 1927 births.

Contribute

Help us build our profile of Éva Ruttkai! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Dating1 15 years, 7 months - -
Married1 14 years - -
Total2 15 years, 7 months 14 years, 9 months 14 years

Details

First Name Éva
Last Name Ruttkai
Maiden Name Éva Russ
Age 58 (age at death) years
Birthday 31st December, 1927
Birthplace Budapest, Hungary
Died 27th September, 1986
Place of Death Budapest, Hungary
Cause of Death cancer
Build Average
Eye Color Brown - Dark
Hair Color Red
Zodiac Sign Capricorn
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Hungarian
Occupation Text actress
Occupation Actress
Claim to Fame Butaságom története
Year(s) Active 1945 - 1986, 1945-1986
Friend Irén Psota

Éva Ruttkai (December 31, 1927 – September 27, 1986) was a Hungarian actress, well known from her work on stage, cinema, and television productions. She was the wife of Miklós Gábor, and later Zoltán Latinovits.

More about Éva Ruttkai
Less about Éva Ruttkai
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Éva Ruttkai58 CapricornActress
Hungarian
Zoltán Latinovits44 VirgoActor
Hungarian
Miklós Gábor79 AriesActor
Hungarian

Children

NameGenderBornAgeOther Parent
JúliaFemaleMiklós Gábor

Filmography

FilmYearCharacterType
Küldetés Evianba1988Selma SeligMovie
Idö van1986Halasi's motherMovie
Farkascsapda1986TV Movie
A Fantasztikus nagynéni1986Amália néniTV Movie
Bevégezetlen ragozás1985Movie
Egy fiú börönddel1984Dobosyné, Péter anyjaTV Movie
Mint oldott kéve1983MednyánszkynéTV Show
Róza néni elintézi1982özv. VerbõczinéTV Movie
Tanúkihallgatás1982TV Movie
Egy hónap falun1980Natalja, Iszlajev feleségeTV Movie
Abigél1978Horn MiciTV Show
Cárné összeesküvése, A1977CárnéTV Movie
Gabi1977Kelemenné mamaTV Movie
Labyrinth1976Anna, Mara, színésznõMovie
Ha megjön József1976Ágnes, József anyjaMovie
Felelet1975EszterTV Show
Tudós nök1975PhilaminteTV Movie
Zrínyi1973Mária, Zrínyi feleségeTV Show
Egy filozopter szerelmei1973TV Movie
Trójai nök1973HelénaTV Movie
A professzor a frontra megy1973TV Movie
Bizonyíték nélkül1973AnnaTV Movie
Zenés TV színház1972Böske, Lady Malborough, Ragó BöskeTV Show
Volt egyszer egy család1972LizaMovie
Sinbad1971LenkeMovie
Képzelt beteg, A1971ToinetteTV Movie
Lujzi1971TV Movie
Szerelmi álmok - Liszt1970Carolyne (voice, uncredited)Movie
Trip Around My Cranium1970Karinthy feleségeMovie
N.N. a halál angyala1970Judit, Korin felesége (uncredited)Movie
Csak egy telefon1970Ágostonné,ÉvaMovie
Pesti erkölcsök1970SzínésznõTV Movie
Hálóban1970TV Movie
Antonius és Gugyerák1970TV Movie
Stars of Eger1969Izabella KirálynõMovie
Alfa Romeó és Júlia1969Dr. Szabó JúliaMovie
Komédia a tetön1969KláriTV Movie
Summer of Old Times1969Mária Koháry, actressTV Movie
Történelmi magánügyek1969Terényi MáriaMovie
Bözsi és a többiek1969BözsiTV Show
Én, Prenn Ferenc1969TV Show
Kártyavár1968ZiziMovie
Tanulmány a nökröl1968Éva, Balogh feleségeMovie
A hamis Izabella1968Dr.Végh MártaMovie
Irány Mexikó1968Szurkoló 1 (uncredited)TV Movie
Kira Georgievna1968Kira GeorgievnaTV Movie
Az aranykesztyü lovagjai1968Mrs. HarrisonTV Show
A férfi1968JuditTV Movie
A múmia közbeszól1967Françoise Chantal, Hidegarcú HölgyMovie
Egy magyar nábob1966Szentirmayné, FlóraMovie
Kárpáthy Zoltán1966Flóra, Szentirmay feleségeMovie
Butaságom története1966Kabók KatiMovie
Minden kezdet nehéz1966Movie
Távolsági történet1966TV Movie
Légy ügyes a szerelemben!1966AraminteTV Movie
Látszat és valóság1966TV Movie
Lajos király válik1964KirálynéTV Movie
Haber's Photo Shop1963Barabás AnnaMovie
Asszony a telepen1963Éva, özvegy SzekeresnéMovie
Kreutzer-szonáta1963FeleségTV Movie
Az utolsó vacsora1962JessziMovie
Nedele ve vsední den1962Klement KláraMovie
Két üres pohár1962ÉvaTV Movie
Amíg holnap lesz1961Szabó ViolaMovie
A szerzö ma meghal1961DianaTV Movie
Three Stars1960MariMovie
Az arc nélküli város1960Vali, Galetta feleségeMovie
A Certain Major1960AnnaMovie
Kard és kocka1959JozefaMovie
Sleepless Years1959VilmaMovie
Micsoda éjszaka!1958VeraMovie
Pillar of Salt1958ElziMovie
Papucs1958JúliaTV Movie
Idegen utcában1958JuditTV Movie
Éjfélkor1957Dékány ViktóriaMovie
A császár parancsára1957LotteMovie
Liliomfi1956ErzsiMovie
Mese a 12 találatról1956Kató,tornatanárnõMovie
Ünnepi vacsora1956KláriMovie
Keserü igazság1956KláriMovie
Egy pikoló világos1955Cséri JuliMovie
Különös ismertetöjel1955EsztiMovie
Budapesti tavasz1955Movie
Nem igaz1955KirálylányShort Film
Én és a nagyapám1954Margit néniMovie
Költözik a hivatal!1953BözsiShort Film
Különös házasság1951KaticaMovie
A selejt bosszúja1951ManciShort Film
Goose Boy1950Gyöngyi - Döbrögi lányaMovie
Kis Katalin házassága1950VilcsiMovie
Anna Szabó1949Movie
Beszterce ostroma1948Ancsura (as Ruttkay Éva)Movie
Lila akác1934Movie
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Éva Ruttkai

Edit Page

Help keep Éva Ruttkai profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Éva Ruttkai to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Éva Ruttkai