Pavel Trávnícek

Pavel Trávnícek
Married

Pavel Trávnícek  Czech Actor

00

Who is he dating right now?

Relationships

Pavel Trávnícek has had no other relationships that we know of.

About

Pavel Trávnícek is a 70 year old Czech Actor born on 26th October, 1950 in Konice, Czech Republic. His zodiac sign is Scorpio

Pavel Trávnícek is a member of the following lists: 1950 births, Czech film actors and Czech television actors.

Contribute

Help us build our profile of Pavel Trávnícek! Login to add information, pictures and relationships, join in discussions and get credit for your contributions.

Relationship Statistics

TypeTotalLongestAverageShortest
Married1 6 years, 4 months - -
Total1 6 years, 4 months - -

Details

First Name Pavel
Last Name Trávnícek
Full Name at Birth Pavel Trávnícek
Alternative Name Pavel Travnicek, Pavel Travnichek, Павел Травничек
Age 70 years
Birthday 26th October, 1950
Birthplace Konice, Czech Republic
Build Average
Hair Color Black
Zodiac Sign Scorpio
Sexuality Straight
Ethnicity White
Nationality Czech
Occupation Text Actor
Occupation Actor
Year(s) Active 1971–present

Pavel Trávníček (born October 26, 1950) is a Czech actor. He has appeared in more than 70 film and television productions since 1971, most of them produced in the Czechia, occasionally in Germany.

More about Pavel Trávnícek
Less about Pavel Trávnícek
edit

Dating History

Partner Comparison

NameAgeZodiacOccupationNationality
Pavel Trávnícek70 ScorpioActor
Czech
Monika Trávníčková-

Children

NameGenderBornAgeOther Parent
AdamMaleMonika Trávníčková
PavelMaleMonika Trávníčková
AdamMaleMonika Trávníčková
PavelMaleMonika Trávníčková

Filmography

FilmYearCharacterType
Andílci za skolou2019Movie
Ich und R2018TV Movie
Vzteklina2017SousekTV Show
Ocekávání2017ProcházkaShort Film
Mrazivá tajemství2016TV Show
Tajemství pouze sluzební2016Movie
Krcma2015UncleShort Film
Bardi2014Emil StroupeznickyMovie
Obchodníci2013PokornýMovie
Stopy zivota: Dívcí sen2013StarostaTV Show
Gympl s (r)ucením omezeným2012Pavel VacekTV Show
Osklivka Katka2008Lawyer of KM StyleTV Show
Lojzicka je císlo2006King TobiásTV Movie
3+1 s Miroslavem Donutilem2006Známý herecTV Show
Policajti z predmestí1999TichácekTV Show
Manzelská tonutí1996PavlovskýTV Show
Hríchy pro diváky detektivek1995JakubTV Show
Sen o krásné panne1994Brother of MahulenaTV Movie
Laskavý divák promine1994VávraTV Show
Prítelkyne z domu smutku1992SpanelTV Show
O myrtové panne1992DominikTV Movie
O princi, který mel o kolecko víc1992AdmirálTV Movie
Uctivá poklona, pane Kohn1992RoubícekTV Show
V Praze bejvávalo blaze1992TV Show
Pofoukej mi jahody1991Eda KrálTV Show
Dobrodruzství kriminalistiky1989Ferry, LloydTV Show
Klaním se, mesici1989syn JangTV Movie
Dedek Bárta1989TV Movie
Kalhoty od krejcího ze Lhoty1988Devil VáclavTV Movie
O princi Beckovi1988MichalTV Movie
Sedm sestricek1988Prince AureliánTV Movie
O princezne na klícek1987Ruzový kavalírTV Movie
Strom pohádek: O bílé lance1987KingTV Movie
Pokusení doktora Burdy1987TV Movie
Polom v bezvetrí1987TV Show
Cuckoo in a Dark Forest1986Krumey (as P. Travnícek)Movie
Velká filmová loupez1986Movie
Young Wine1986Zdenek SkrivánekMovie
Panoptikum mesta prazského1986Dr. HavlíkTV Show
O stestí a kráse1986VendaTV Movie
Jak se mele babí hnev1986MilonTV Movie
Prstýnek bez kamínku1986RychtárTV Movie
Sardinky aneb Zivot jedné rodinky1986Zadatel o výmenu bytuTV Movie
Lasky na zitrek1986Herman NovakTV Movie
Podivná práteleství herce Jesenia1985Jan VeselýMovie
Jamamba1985DziroTV Movie
Bratr a sestra1985TV Movie
O chytrém Honzovi, aneb jak se Honza stal králem1985Princ BajajaTV Movie
Adam a Eva1984TV Show
Jestrábí vez1984BorisTV Movie
Tretí princ1983Princ Jaromír, Princ JaroslavMovie
Psí kuze1983MamertusTV Movie
Pletky paní Operetky1983Various charactersTV Show
Tanecek pres dve pekla1982Kája FousekTV Movie
O brokátové ruzi a slavíku z perleti1982Prince KristiánTV Movie
Hlavní výhra1982Mirek, manzel PetryTV Movie
Porucík Petr1981Hlavác (Plác Bardotky)TV Show
Svítalo celou noc1980Movie
Starozitníkuv krám1980TV Show
Muz s puskou1980TV Movie
Lakovka1980TV Movie
Schneeweißchen und Rosenrot1979MichaelMovie
Príbeh lásky a cti1978redaktor SchwarzMovie
Pracka v láhvi1978HarryTV Movie
Zákony pohybu1978Robert NovotnýTV Show
Bájecní milenci potrebují cas1978TV Movie
Nemocnice na kraji mesta1977Mladý otecTV Show
Stránky z deníku1977TV Movie
Cas lásky a nadeje1976EgonMovie
Strílej obema rukama1976TV Movie
Sebechlebski hudci1975PeterMovie
Three Wishes for Cinderella1973Prince, PrinzMovie
Dark Gate of the Night1972PetrShort Film
Hry lásky sálivé1971Slouzíci (segment "Arabský kun") (as P. Trávnícek)Movie
VyprávejMikulás DvorákTV Show
Show More
Show Less

Discussions

Recommended

Contributors

Top Contributors for Pavel Trávnícek

Edit Page

Help keep Pavel Trávnícek profile up to date.

Six Degrees

Six Degrees Connections

Connect any celebrity with Pavel Trávnícek to see how closely they are linked... romantically!

&
Recent connections involving Pavel Trávnícek